AKTUELNO

Stan Nataše Bekvalac uskoro će izgledati potpuno drugačije.

Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno je potvrdila nagađanja da se u njen stan na Dedinju uselio biznismen Luka Lazukić, sa kojim je u emotivnoj vezi već četiri meseca. Upravo zbog toga Bekvalčeva je donela odluku da se reši starih uspomena i svega što je asocira na bivšeg supruga Ljubu Jovanovića, od kojeg se razvela samo nekoliko nekoliko nedelja pre nego što je započela vezu sa Lukom.

Pročitajte još... STIŽE PRINOVA?! Nataša Bekvalac objavila lepe vesti, Hana će SKAKATI OD SREĆE! (FOTO)

Foto: Andrej Nihil, Kobra

- I prošli put kad je renovirala i uređivala stan konsultovala je feng šui stručnjake, pa ih je pozvala opet, čim je odlučila da ponovo menja enterijer. Sav tav nameštaj u njenom stanu je gotovonov, ali ona ne želi da je u kuću, u koui je dovela Luku, baš ništa podseća na bivšeg muža, pogotovo ne krevet koji je delila sa njim, pa ga je brže-bolje izbacila - ispričao je izvor blizak pevačici i dodao:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Feng šui stručnjaci, sa kojima se i privatno druži, objasnili su joj da treba da se reši svega što je asocira na prošlost i u njoj budi nemir kako bi na pravi način krenula dalje, a to sada svakako jesu stvari koje je delila sa Ljubom, pa je donela odluku da je najbolje da ih zameni. Prvo je krenula od kreveta, a zatim je prešla na ostale stvari koje će uskoro promeniti , otkrila je Natina bliska prijateljica.

Foto: EKSKLUZIVno

Pink.rs

#Ljuba Jovanović

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'