AKTUELNO

Radosne vesti!

Zoran Živanović, poznatiji kao Žika Zana, iz prvog braka sa suprugom Verom ima dve ćerke, Tamaru i Mariju, koje on i Jelena jednako vole. Starija Marija, inače, danas nosi prezime Savić, kako se pre šest godina udala za ekonomistu Dušana Savića kog poznaje još od osnovne škole. Sa njim već ima sina Filipa, a nedavno je obradovala Jelenu i Žiku vestima da je na putu još jedna prinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako nisu ostvarili san da osnuju i sopstvenu porodicu, članovi poznate muzičke grupe „Zana” svakako se raduju što kroz unuke mogu da prožive lepe porodične momente. Sudeći po Marijinim objavama, ona je već u poodmakloj trudnoći, a prema komentarima ispod jedne skorije objave na Instagramu – za par meseci, Žika će se još jednom ostvariti u ulozi dede.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoran je, inače, veoma zadovoljan suprugom kojeg je Marija sebi pronašla i srećan je što je s njim osnovala porodicu porodicu.

Nikad se ćerkama nisam mešao u izbor momaka, ali sam priželjkivao da pored sebe imaju dobre mladiće. Svakom ocu je najvažnije da njegova ćerka nađe dobrog supruga koji će je poštovati i razumeti – izjavio je jednom prilikom Žika, prenosi domaći portal.

Marija se, inače, nikad nije eksponirala javno. Prema objavama s pomenute društvene mreže svakako je jasno da voli putovanja i da je veoma posvećena majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zoran Jovanović