AKTUELNO

Ovo je malo ko znao o njegovom ljubavnom životu.

Reper Stefan Đurić Rasta mnogima je još uvek enigma. Javnost intrigira kako njegov profesionalni, tako i ljubavni život.

Njegova veza i brak sa Anom Nikolić bili su pod konstantnom lupom javnosti, a kada se par razveo nakon samo godinu dana braka u kom su dobili ćerkicu Taru, svi su ostali zatečeni.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Miloš Rafailović

Ipak, pre veze sa Anom o Rastinom ljubavnom životu nije se znalo mnogo, pa malo ko zna da je pre ljubavi sa koleginicom bio u desetogodišnjoj vezi sa Vidom Savić, lepoticom i starletom iz Zemuna koja se nekoliko puta pojavljivala u njegovim spotovima.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Vida danas ima 35 godina, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, nakon veze sa Rastom uplovila je u novu vezu i sa sadašnjim izabranikom ima dvoje dece, prenose mediji.Kako su mediji ranije pisali, Rasta i Vida prekinuli su dugogodišnju vezu upravo zbog Ane.

- Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane - rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Autor: M.K.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta