AKTUELNO

Folkeru se na ljubavnom planu ne piše dobro.

U domaćim medijima proteklih dana najaktuelnija tema je razvod folk pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, ali i njegova nova emotivna veza sa 21 godinu mlađom Branislavom Pašajlijom.

Međutim, ako je suditi po resporedu zvezda na nebu i aspektima koje Lukas ima, odluka o razvodu je bila pogrešna, a on će ubrzo staviti tačku na novu romansu.

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE SE NE USTRUČAVAJU: Lukas odveo Branislavu u separe, a evo šta su tamo radili

Aca Lukas trenutno ima aspekte koji donose skandale i koji ga povezuju sa aferama i mlađim ženama. Međutim ova veza astrološki nema perspektivu i postoji veća mogućnost da se prekine isto tako brzo kako je i počela. Aca Lukas trenutno ima naglašene aspekte bunta i preterivanja i svaka odluka koju donese u ovom periodu nije trajna i nije stabilna, samim tim je i odluka o ženidbi vrlo nestabilna ali je i razvod bio greška. Ova veza mu može pokvariti reputaciju i vrlo brzo se zbog nje može pokajati. Međutim ovo je mnogo jače od njega i ovo su njegovi unutrašnji demoni kojima se teško može odupreti - ističe astrolog Maja Kovačić, čije prognoze su do sada uvek bile tačne i precizne.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Sonja Vuksanović

#pevač

'