AKTUELNO

Sve karte na sto!

Jovana Tomić Matora, koja je već svima dobro poznata po učešću u najgledanijem rijaliti programu ''Zadruga'' jedna je od potvrđenih učesnica pete, finalne sezone.

Matora se danas pojavila u zgradi televizije Pink na snimanju profila, a tom prilikom je za Pink.rs progovorila o svom povratku u Belu kuću, pa otkrila i da joj je za oko zapala atraktivna Natalija Šćekić, njena buduća cimerka.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Zašto bih više ćutala? Baš me briga. Niti se nešto raspitujem ko ulazi... Hoće li biti nekih lepih devojaka?! Ima li neka plavuša? S ovom Natalijom Šćekić sam bila na rođendanu, ona je moj tip, dobra je, plavušica. Ne mogu da je muvam jer je ona drugarica moje ljubavi Tijane Ajfon - rekla je Jovana, a onda otkrila detalje svoje nove ljubavne romanse sa atraktivnom Katarinom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Malo je komplikovano. Super je, lepo nam je, ali ulazim u Zadrugu za koji dan... - rekla je Matora i otkrila da je zadobila povrede od strane nekadašnje simpatije i cimerke iz Bele kuće - Žane Omnije.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

- Sa Žanom više ne pričam, evo ova povreda na glavi je posledica Žane. Imala sam neprijatnu situaciju sa Žanom pre neko veče, napravila mi je scenu, baš me je maltretirala - požalila se Matora.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Red TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.K.

#Jovana Tomić Matora