AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon uključenja Necine mame Milene i tiktoker je poželeo da uputi par pitanja večerašnjem gostu, Bori Santani.

Odlično sam, vidim da sprdaš moju majku. One je nedorečena zato što ima tremu. Hoću da ti kažem da ti, a ni ja, nisam bio svestan šta se dešava u mojoj porodici. Čuo si se sa mojim bratom i ocem. Očigledno si čovek koji nema pameti, a nisam imao ni ja čim sam se uhvatio sa tobom - započeo je Neca.
Da te pitam ja nešto Nele, je l' ja tebe diram napolju? Je l' sam ti napravio neprijatnu situaciju? - pitao je Bora.
Pored pozitivnih omentara, stižu mi i negativni. Tvoj problem je u tome jer si kontaktirao moig tatu jer si se uplašio tužbe, a kad si video da nije stigla... Rekao si da ćeš doći da se izvinieš mojoj mami. Zvao si mog tatu, rekao da ćeš da ideš na piće. Mislim da on sam treba da se udostoji i kaže izvini - rekao je Neca.
Ne zameram ti ništa, imaš 20 godina. Nego je l' si našao neku ribu? - pitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Bora i tvoje izjavljivanje ljubavi bila rijaliti igra? - pitala je voditeljka Ivaan Šopić.
Da, ja sam rekao na izlasku. Malo pre je spomenuo Frana, mene je vređao, a Frana sa kojim nije imao prijateljski odnos je zagrlio. Što se tiče nervnih slomova, to se spkuliše, da li sam folirao. Kristijan priča laži kako sam mu upropastio garderobu. Sandra, samo jako i moja mama te podržava. Boro, trebao si da se udostojiš da se javiš mojoj mami - objasnio je tiktoker.
Hoću, ostavi broj. Javiću se - rekao je Bora.
Pozivan te da vidiš kakvi smo domaćini - dodao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu sam za tebe uvek Cone, doćići, poneću i harmoniku. Milena, je l' sliša Neca? Kako podnosi popularnost? - nastavio je Bora.
Odlično, bilo smo kod psihologa, obožavaju ga. Sandra, nemoj da se nerviraš, tatu ti znam još dok je pevao. Marinković ne psuj više, opasna sam. Uzimaj Milicu i ćao - rekla je Necina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, da li veruješ da je Neca glumio ili misliš da je bilo iskreno? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
On meni jeste naglasio da će se igrati jer ga je Bora vređao, to što je bora nazivao performansom. Rekla sam mu ako odluči da se igra tako, mora da bude vrlo oprezan jer je to osetljiva tema, a i sa tim stvarima se ne treba igrati. U ovom momentu ne znam - rekla je Sandra.
Verujem u jednom trenutku da je bio zaljubljen, a posle je bio performans. Krenulo je dobrim putem da on mene provocira. Neko ti pravi neprijatne situacije i osetiš to, onda ti ne bude prijatno, a dao sisve od sebe da napraviš sina, tata i sin. Ispao je cirkus koji meni nije odgovarao - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si u vezi sa Milicom? - pitala je Ivana.
Treutno je nedostupna. Viđamo se, ljubim se, ne u usta naravno. Videćemo šta će biti, ako Bog da, prvi ćete sve saznati. Ako dođe do toga, bude nešto ozbiljno to će biti za gledaoce - rekao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga