AKTUELNO

Mirjana Božović, koja je 2010. godine bila učesnica rijalitija "Farma" na TV Pink, u potpunosti se povukla iz javnog žviota i udala za starijeg muškarca, posle čega se posvetila porodičnom životu.

Nekadašnja rijaliti zvezda, koja je u "Farmi" važila za jednu od najlepših, danas se preziva Rutović i udata je za više od dve decenije starijeg biznismena.

Foto: facebook.com/mirjana.bozovic.5

Mirjana je bila prva zvanična mis Srbije i predstavljala je našu zemlju na izboru za mis sveta 2007. godine u Kini. Po izlasku iz rijalitija Mirjana se udala za Željka Rutovića, koji je devedesetih važio za "kontroverznog momka sa vrelog asfalta", jedan od retkih aktera filma "Vidimo se u čitulji" koji su preživeli taj burni period.

Mirjana je danas majka, putuje svetom i uživa u luksuzu. U martu, 2012. godine dobili su sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013., da bi pre dve godine dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija. Rutović je danas vlasnik hotela, kockarnica, i lanaca brze hrane, a iz prethodnih veza i brakova on ima još petoro dece.

Foto: facebook.com/mirjana.bozovic.5

Autor: D.T.

#Mirjana Božović