AKTUELNO

Jedan od učesnika pete "Zadruge" biće muzičar Damir Karaosmanović, poznatiji kao MC Damiro!

On je već imao priliku da se oproba u rijalitiju, u prvoj i drugoj sezoni, a iz obe je zbog kršenja pravila diskvalifikovan. Sada se vraća na velika vrata, da okuša "treću sreću", i obećava da će ovog puta biti potpuno drugačiji.

- Zahvalan sam Pink televiziji što mi je pružila ovu šansu. Vraćam se nakon tri i po godine, očekujte nešto drugačije. Nisam onaj tip koji sam bio u "Zadruzi 2" i "Zadruzi 1", gde sam bio manje od dvanaest sati, nažalost... Očekujte nešto drugačije - kaže Damiro i dodaje:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Neću ništa da obećavam, to je rijaliti život, živit koji živiš kao i u normalnom svetu. Da sada obećavam nešto kao pojedine osobe, ne, meni to ne treba. Idem tamo da živim neki svoj život, da jedem, pijem tebra i idemo, gas! Da budem svoj - istakao je MC, koji se žestoko sukobljavao sa cimerima u Beloj kući u drugoj sezoni rijalitija.
Ljudi kad ti znaju neku slabu tačku, oni tu udaraju. Znali su moju slabu tačku, tu su udarali i nije nikakav problem, možda bih i ja radio to da sam ološ i fukara, kao devedeset odsto što je njih bilo u "Zadruzi 2". Od mene možete da očekujete da budem onakav kakav sam, idemo dokle idemo... Tu sam gde jesam, zahvalan sam produkciji na pruženoj šansi. Ako od zadrugara ima nešto protiv mene... Malo sam jači psihički sad za nekih 70-80 odsto, mislim da se neće moći igrati sa mnom.

Foto: Pink.rs

MC Damiro se u razgovoru sa novinarima dotakao i sukoba sa nekadašnjom prijateljicom i saradnicom Stanijom Dobrojević, sa kojom je pre nekoliko godina snimio duetsku pesmu.

U "Zadruzi 2" sam imao nešto malo više od prijateljstva sa pojedinim osobama, neću sada da preciziram. Naravno da je Stanija umešana u to. Meni se lično Vladimir izvinjavao za neke stvari, jer sam mu pokazao... Molila me je da snimim duet s njom. Pa, zar mislite da bi Stanija iskeširala taj spot?! Šta ona ima meni sada da kaže i ja njoj? Ja i ona smo završili naš posao, ja s njom nemam ništa.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs

#MC Damiro

#Zadruga