AKTUELNO

Pop zvezda ističe zbog čega je, po njenom mišljenju, vakcinacija od izuzetne važnosti.

Poznata pevačica Nataša Bekvalac danas je primila treću doze vakcine protiv korona virusa, a ona se odlučila za Fajzerovu vakcinu. Nataša je došla vidno raspoložena u elegantnoj crnoj haljini, a nju je dočekao zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Nakon što je primila treću dozu vakcine, Nataša je otkrila zbog čega je vakcina od izuzetne važnosti, po njenom mišljenju, ali i uputila bitan apel.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Primila sam Fajzerovu vakcinu. Veoma je važno da apelujemo na ljude da se vakcinišu, jer je to jedini način da se vratimo u normalu. Moja branša je posebno pogođena. Skoro godinu i po dana ništa nismo raidli i to me kao samohranog roditelja pogodilo u svakom smislu te reči, pa zato imam dodatni motiv da pozovem ljude da se vakcinišu - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

- Ja mislim da tu nema diskusije i da je ovo jedini način da se ova bolest zaustavi. Moje dete će se vakcinisati. Na moje nastupe dolaze ljudi koji su vakcinisani, ja se iskreno nadam da nećemo doći do toga da brojka bude jako velika da bismo se dozvali - poručila je Nataša za naš portal.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Opširnije pogledajte u nastavku:

Autor: M. M. ; M.K.