AKTUELNO

Mnogi nisu znali da je poznati folk pevač ovako emotivan.

Otkako smo prvi ekskluzivno objavili vest da je Aca Lukas nakon razvoda od Sonje Vuksanović uplovio u emotivnu vezu sa Branislavom Pašajlijom, koje smo zajedno uslikali na Zlatiboru, pevač i njegova nova devojka se više ne skrivaju.

Foto: Instagram

Folker i njegova crnokosa devojka pojavljuju druže se sa njegovim prijateljima, pojavljuju zajedno na javnim događajima i bukvalno se ne razdvajaju, pa je logično bilo da Branislava spakuje kofere i sa svojim dragim otputuje u Beč, gde je održao unapred zakazani nastup.

Foto: Instagram

Pročitajte još... ONA SE NE SMIRUJE: Ovako Sonja TERA INAT Lukasu! (FOTO)

Posle uspešnog nastupa, Lukas je svoju izabranicu upoznao sa prijateljima u austrijskoj prestonici sa kojima su druženje nastavili do ranih jutarnjih sati, a na putu do hotelske sobe pala je izjava ljubavi zbog koje je dvadesetosmogodišnja Lozničanka bila presrećna.

Foto: Instagram

Ljubav! - kratko i jasno napisao je Lukas u opisu fotografije na kojoj sa zgodnom crnkom pozira ispred restorana, što je pozitivno iznenadilo, ali i oduševilo njegove fanove koji su mu putem Instagrama poželeli da sa Branislavom provede ostatak života.

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Beč

#Branislava Pašajlija

#Put

#Sonja Vuksanović

'