AKTUELNO

Ponovo obara rekorde!

Bugarski mediji izveštavali su o rekordnom koncertu Dragane Mirković, na kojem je za svoje brojne fanove napravila pravi spektakl, pevajući svoje mnogobrojne hitove.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Folk carica nedavno je napravila još jedan rekord. Naime, Dragana je održala veliki koncert u Bugarskoj, koji će ostati upamćen po broju posetilaca i fantastičnoj atmosferi. S druge strane, ovaj spektakl pomno su proratili bugarski mediji, koji su izveštavali od početka do kraja spektakla. Pored dobre zabave, muzike i Draganinih hitova, posebnu pažnju izazvala je bugarska folk zvezda Gloria, koja je davno snimila duet sa grupom Luna.

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

Gloria je Draganu dočekala sa brojnim poklonima. Jedan od poklona bilo je staklo, na kojem je izgravirano "Naša omiljena zvezda", a bugarski mediji sve su zabeležili i sutradan objavili na portale kao poseban događaj.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, spektaklu je prethodio prijem kod gradonačelnika, što je Dragani bilo veliko zadovoljstvo. Bez obzira na sve dosadašnje uspehe, Mirkovićeva ne zaboravlja svoju publiku pa se uputila dalje u gradove Srbije i regiona gde će pevati svim ljubiteljima njene muzike.

Autor: P.R.

#Dragana Mirković