AKTUELNO

Milica Todorović važi za vedru, kulturnu osobu s obe noge na zemlji, a kakva je zapravo? O tome su za medije govorile njene komšije.

Ekipa novinara uputila se u jedno elitno beogradsko naselje u kom stanuje Milica, gde su komšije iz prve ruke ispričale sve što znaju o pevačici.

- Ona je izuzetno kulturna i fina, obzirna je prema komšijama i nikad problem nije napravila, uvek je spremna da pruži pomoć. Vaspitana je, zastane da se javi i ima lepu reč za svakoga. Svi u komšiluku je volimo, jer je uvek raspoložena i ljubazna, pristupačna. Nikad se nije ponašala kao zvezda, a mnogo je poznatija od svih onih uobraženih koji ne umeju ni dobar dan da kažu. Baš zato se pitam, kako to da nema mladića i da je sama? Želim joj da ubrzo pronađe svoju sreću, zaslužuje dobrog partnera pored sebe. Posle Petra Strugara nismo je videli sa nekim mladićem - otkriva starija gospođa, dok devojka koja stanuje u zgradi u kojoj Milica ima stan tvrdi da je pevačicu viđala sa bivšim dečkom, bratom Saše Kovačevića.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Milicu viđam često po kraju, dok ide u radnju ili pije piće u kafiću. Prizemna je i potpuno opuštena, ne izlazi našminkana i doterana, već kao i svi ostali. Posebno me je iznenadilo kad sam je ugledala kako u restoranu sa bivšim pije kafu. Tu je bio Rade, čak i njegova majka. Deluje da su ostali u skroz korektnom odnosu, smejali su se i ćaskali, ali nikakve bliskosti nije bilo. Očigledno je da su ostali dobri prijatelji, što se retko dešava nakon ljubavi - kaže ona i dodaje:

- Druži se i sa Stevanom Anđelkovićem, stalno ih viđam zajedno. Dosta je smršala, baš je zgodna, nikad nije izgledala ovako dobro. Mada uvek je ona bila slatka, njen osmeh i energija kupuju ljude. Milici porodica često dođe, prepoznam ih jer ih ona kači na društvenim mrežama. Svi su normalni ljudi, izađu ispred da šetaju psa, pa proćaskaju sa susedima.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Milica Todorović