AKTUELNO

Instagram pratioci pop zvezde Nataše Bekvalac danima unazad prate njene promene raspoloženja koje su usledile otkako je rešila da posle mnogo godina ostavi cigarete, a kako je sada priznala na ovoj društvenoj mreži, ova odluka pokrenula je i niz drugih.

Pevačica je u iskrenom obraćanju na Instagramu rekla da je donela odluku da neko vreme neće nastupati jer je, kako kaže, iscrpljena i nije raspoložena, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste deo koji se odnosio na muškarce koji su je povredili - svi su odmah zaključili da je reč o nekom od trojice bivših muževa.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima sta da pruži, da da. Odlučla sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve sto iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i proslost... Neki muškarci koji su me jako povredili... Javili su se... I rekli izvini... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirisana... - napisala je Nataša, koja nije želela da precizira o kojim muškarcima je reč.

Autor: pink.rs