AKTUELNO

Deniz Dejm, atraktivna lepotica iz Slovenije koja je jedna od potvrđenih učesnica iduće, pete "Zadruge", koja startuje u nedelju 5. septembra, kontroverznim pričama iz svog privatnog života zaintrigirala je regionalne medije.

O svom životu otkrila je dosta toga, a u najnovijem intervjuu otkrila je nove šokantne informacije.

Da li su te nekada povezivali sa prostitucijom i kako se boriš sa tim predrasudama?

- Ja se ne borim sa tim, pošto je za mene prostitucija posao kao i svaki drugi, ja poštujem to, ali nikada nisam nudila usluge, ako neko u to želi da veruje, neka veruje, ja se ne bavim demantima, ali ja ne radim kao prostitutka i svoje usluge ne nudim nikome za novac.

Da li si sklona ljubavnim aferama i da li ti se sviđa neki zadrugar?

- Pa, ja sam uvek za neke erotične i ljubavne afere, trenutno mi se sviđa Ana Korać, predivna je, srela sam je na nekoj klinici i odmah me je napalila kada sam je videla. Prelepa je i prezgodna devojka, privukla me je svojim izgledom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Budući da si velika zvezda u Sloveniji, da li si nekada imala neprijatne scene sa ljudima u okolini?

- Realno, od kada sam stigla u Srbiju, u Beograd, stalno mi zvoni telefon za neku prostituciju priču, ali ja se time ne bavim i nemam vremena za muškarce, pošto ja sada pravil stajlinge za Zadrugu. Imala sam, od nekog fizičkog nasilja, do nekih neprijatnih scena, gde su mi muškarci želeli smrt i nazivali me degutantnim imenima, ali to je sve šoubiznis i ja sam borac.

Na šta nikada ne bi pristala u ljubavnom odnosu?

- Ne volim neke previše patrijahajlne i moralne muškarac, moj muškarac mora da se druži sa mojim gej prijateljima, sa mojim trans prijateljima, tako da te neke primitivne seljačine sigurno ne bih birala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nisi krila da si radila plastične operacije povecanje grudi, zadnjice, koja te je najvise bolela? I koliko si novca izdvojila na niih?

- Ja sam zadnjicu dobila na poklon od jednog famoznog turskog hirurga, koji je radio sve najveće balkanske zvezde, bila sam mu muza, a inače za ove korekcije ja sam uložila dosta, ali na vreme dobijem pomoć od nekih muškaraca.

Autor: pink.rs