AKTUELNO

Sklopile se kockice!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti kod Ivane Šopić su Nenad Aleksić Ša i Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen1

Dobro veče, Tamara ovde. Pitala bih prvo Erminu, pošto se pravi mnogo pamtna, kako je nije sramota da izmisli trudnoću? - pitala je gledateljka.
To je sve rijaliti, priznala sam ja to odavno. Ali to je bio moj način da uđem. Pokajala sam se, da mogu vratiti vreme drugačije bih, ali ne mogu. Stvarno me je toga mnogo sramota, ali eto - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen1

Pozdrav Nenade, neću da te kritikujemm mnogo. Ti i Tara ste mnogo tvrdoglavi i da se mnogo inatite, mislim da će te se vrlo brzo pomiriti, samo da ne slušate punjače glava - rekla je Tamara.
Znaš kako, ja nikoga ne slušam i nisam nikada, tako da se to neće promeniti - odgovorio je Nenad.
Prva greška je Đedović. On je rijaliti igrač i sve bi prodao za rijaliti, videlo se i sa Draganom Mitar šta je radio, glumio prijatelja pa nož u leđa. Mislim da će Tara i Nenad da se pomire samo je pitanje vremena - dodala je gledateljka.
Život piše romane, život ide - nasmejao se Ša.
Ja mogu da se opkladim da će se pomiriti - dodala je gledateljka.
Od toga nema ništa, tako je kako je, život piše romane - nasmejao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen1

Kako komentarišeš Tarinu izjavu da nije prebolela Mateju? - pitala je voditeljka.
To je glupost, to je lik i delo Marka Đedovića. Sve može da se oglumi naravno, posebno ako te je neko povredio. Đedović pravi priču sa Matejom, jer mu treba za novu sezonu, da nema zoga ne bi mogao da ostane. Mogu da kažem Nenadu da ne sluša ove babe - istakla je Tamara.
Ma više me ne dotiče, mogu da pričaju šta hoće. Imaju pravo da te kude, ali kad krenu sa epitetima , stvarno preteruju. Trudiću se da ne sećem te ljude - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen1

Samo da pitam, da li st vi podrška Tare i Ša - pitala je voditeljka.
Naravno - odgovorila je gledateljka.
Bio sam u emisiji sa Janjušem i Kristijanom i tri dana mi nije bilo dobro, razmišljao sam odakle su ti svi dobro ljudi koji su me hvalili i pružali mi podršku posle toliko loših komentara. Ali stvarno je lepo to čuti - naveo je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen1

Usledilo je još jedno uključenje.

Dobro veče, Danijela iz Vrbasa. Pitala bih Ša kako je bilo kod sestre, pisala sam ti veče, nisi odgovorio. Pitala sam mogu li da dobijem cd za jednog Stefana koji te obožava - pitala je gledateljka.
Šaljite više poruka samo da vidim i odmah šaljem - rekao je Ša.
Mislim da njemu nije potrebna Tara. Treba da gledaš voj život, mislim da si pametan i da imaš dovoljno godina. Nemam ništa protiv nje, baš sam je prošle godine podržavala i moj Stefan je voli. Ali stvarno nije za tebe - govorila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen1

Za Erminu posebno imam pitanje, šta imaš toliko protiv Sanje a podržavaš Matoru? Zvala sam kad je gostovala Sanja, ali nisam uspela da dobijem vezu. Nju gotivim, devojka je skroz na mestu. Ti mi lepo objasni da li je Matora imala pravo da bilo šta zameri Sanji? - pitala je gledateljka.
Tako je, sve je to legitimno. Matora je moja drugarica, ali jedna drugoj nisu ostale dužne. Što se tiče ružnih reči na istom su, ja Jovanu više volim, ali se trudim da budem realna. Što se tiče Matore, da je najgora za mene je najbolja - navela je Pašovićeva.
Vidim da si dobar čovek i da umeš da popustiš. Videla sam i kako si bila protiv veze Rialde i Kenana pa si ih posle podržala - nastavila je gospođa.
Sa Rialdom sam se danas videla, sve je u najboljem redu, najbitnije je da su sretni - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš da li će opstati veza između Kristijana i Kristine? - nastavila je gospođa.
Nisam ispratila to zaista, svako ko je izašao iz ljubavi neka ostane zajedno. Ako je to to onda će biti zajedno, ako ne bude tako onda nije bila prava ljubav - odgovorila je Ermina.
Kako komentarišeš to Kristijanovo vređanje žena i njegovo nasilno ponašanje? - pitala je gledateljka.
Jednom smo imali konflikt, kada sam branila Kenana. Kristijan je jako impulsivan, kaže svašta pa se pokaje, svako govori o sebi - rekla je Ermina.
A šta misliš o Maji i Caru? - nastavila je gospođa.
Nek im je bog u pomoći. Danas sam bila negde i sretnem, Draganu Spasojević, htela bih da ispravim ono od sinoć. Ona se umešala da ih razdvoji i Maja je skočila i lupila joj šamar. Znači nije snimala nego pokušala da ih razdvoji a onda je Maja nasurnula na nju. Dragana je nju blokirala i neće više da imaju nikakve dodirne tačke - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga