AKTUELNO

Nije mu se dopao taj potez!

Pevač Mile Kitić upitan je da prokomentariše događaj koji je nedavno zgrozio javnost - kada je gost na slavlju skinuo cipelu, sipao u istu alkohol, a onda je Radiša Trajković Đani to popio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe, niti je u karijeri video mnogo veliki bakšiš, poput Ljube Aličića koji se hvalio cifrom od 25.000 evra, niti bi ikada uradio to što je Đani.

Da ne ispadnem pametan, ali ne bih to uradio. Meni je toliko bezveze, da se pljune novčanica i zalepi na čelo. Hvala Bogu, zadnjih 10-15 godina radim samo fine nastupe i koncertne varijante - ispričao je Mile.

Foto: Pink.rs

On se dotakao i ekipe koja je činila čuveni Južni vetar. Ističe, vremena za druženje nemaju, ali mu se desi da se isplače kad sluša njihove stare pesme.

Čujem se sa Šemsom i Draganom. Međutim, svako je na svojoj strani, putevi su nam se razišli. Sretnemo se nekad na aerodromu ili nekim manifestacijama. Nemamo vremena da se družimo. S Kemalom sam se video u Sanskom mostu, pa smo okrenuli jagnje i podsetili se najlepših trenutaka - govorio je Kitić.
Skoro smo imali jedan koncert u Švajcarskoj, nažalost bez Sinana Sakića. Nas četvoro smo pevali. Toliko je bilo emocija i ljudi su zapamtili taj koncert. Prešli po 700 kilometara da dođu. Svi oni nas mogu da čuju posebno, ali fora je u tome da smo svi zajedno jer je onda drugačija energija i sve ostalo. Ja uveče kod kuće pustim neke stare naše pesme, pa se isplačem kao dete - objasnio je pevač za domaći portal.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, poslednji skandal koji se ticao Mileta Kitića tiče se snimka koji je procurio, a na kojem ga izvesni muškarac baca na pod i tuče.

Pevao sam u petak uveče u Bazelu, došao jedan gost i kaže:"Je l' može ta i ta pesma?", ja mu kažem:"Sačekaj buraz, ne mogu da prekidam sad što pevam". Ja njemu lepo kažem - samo da završim ovo, ne mogu usred pesme da prekidam i da pevam drugu pesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan... I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu par stepenika, ja se sapleo i pao... Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli - ispričao je Mile početkom 2020. godine.
Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako. Povukao me je sa bine iz revolta, video sam ja, s namerom da mi naudi... Ali verujte mi, da sam ja primetio nešto, da psuje, da ima neke namere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao obezbeđenju, ali ništa nisam primetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpevam pesmu koju je tražio - objasnio je Kitić.

Foto: Pink.rs, Printscreen/Dnevni avaz

Autor: A. N.

#Mile Kitić