AKTUELNO

Zadivila sve!

Nakon Mensura Ajdarpašića, voditeljka Dušica Jakovljević je najavila i drugu takmičarku druge grupe, bivšu takmičarku "Zadruge 2", Aleksandru Subotić. Ona je u profilu istakla da želi da se prikaže u boljem svetlu i da se plaši ulaska u rijaliti. Ističe da njen partner nije podržao njen ulazak u Zadrugu.

Aleksandra je stigla u studio sa krunom na glavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pucam na pobedu. Lomila sam se zbog ulaska u Zadrugu zbog dece. Sada prvi put imam taj osećaj, jer kada sam dobila Magdalenu bila sam isuviše mlada, a sada imam cilj. Da sa 24 godine kupim nekretninu. Ja nisam sponzoruša, ušla sam da se borim i zaradim. Zadruga pruža priliku da se napreduje. Ja posle Zadruge živim od popularnosti koju mi je donela Zadruga i zahvalna sam na tome. Mama me je podržala, tu je. Prvi put ulazim da sam stabilna sa svima, sa stabilnim porodičnim odnosima. Pozdravljam sina Jovana, ćerku Magdalenu i mnogo ih volim. Svako treba da se bori u svom životu i na svoj način. Ako ti se neko ne sviđa, okreni glavu i gledaj svoj posao - rekla je Aleksandra.
Irma je bila tu i zamerila je Dalili što se pomirila sa tobom i da je to pomirenje iz koristi, tako nekako - otkrila je Dušica.
To je devojka koja vapi za tim da bude poznata, ona je propala pevačica i švalerka i nema potrebe da komentarišem tu devojku. Ona je bila moj fan, a onda me je vređala - dodala je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Aleksandra Subotić