AKTUELNO

TV Pink je veći deo večeri tokom trajanja ceremonije otvaranja bila tri puta gledanija od Javnog servisa Srbije, a čak šest puta od drugoplasirane komercijalne televizije.

Sinoć je počelo ono o čemu je region brujao prethodnih meseci – jubilarna peta sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima izazvala je nezapamćeno interesovanje gledalaca, koji su do ranih jutarnjih sati pratili uzbudljivu ceremoniju otvaranja. Sa „Zadrugom 5“, počela je i nova, 27. sezona na TV Pink, a ako je suditi po ovakvom početku, ovo će za najgledaniju komercijalnu televiziju biti i najuspešnija sezona do sada.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Tokom devetočasnovnog živog programa, početak „Zadruge 5“ i ulazak novih zadrugara pratio je milionski auditorijum. U totalu, TV Pink i otvaranje „Zadruge 5“ pratilo je 33 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno neverovatnih 1.600.000 gledalaca, a najgledaniji rijaliti bio je dominantan i u ostalim kategorijama publike. Čak 40 odsto ženske populacije pratilo je početak nove sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a visok postotak zabeležen je i u kategorijama gledalaca od 18 do 49 godina, ženske publike od 18 do 49 godina, među publikom iz Beograda, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, kao i među urbanom populacijom.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Da će „Zadruga 5“ biti najuzbudljivija sezona do sada, govori i činjenica da je TV Pink veći deo večeri tokom trajanja ceremonije otvaranja bila tri puta gledanija od Javnog servisa Srbije, a čak šest puta od drugoplasirane komercijalne televizije.

Veče je otvorio Ognjen Amidžić sa vlasnikom „Pink Media Group“ Željkom Mitrovićem i pobednicom „Zadruge 4“ Nadicom Kamel, a kroz ovu uzbudljivu noć gledaoce su vodili Dušica Jakovljević iz studija, Ivana Šopić koja je zadrugare dočekivala ispred palate Milenija, Milan Milošević iz Bele kuće, a Dragan Marinković Maca je nove učesnike stavljao na izazov koji nije viđen u prethodnim sezonama. Naime, svaki novi zadrugar morao je da nađe izlaz iz lavirinta, a oni sa najboljim vremenom dobili su priliku da uživaju u komforu na Rajskom ostrvu. Ali, ovo nije bilo jedino iznenađenje koje je produkcija pripremila – sinoć se u Belu kuću uselilo 59 takmičara, a ulazak Stefana Karića i Stanije Dobrojević šokirao je gledaoce, ali i medije.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Novi zadrugari pokazali su da su spremni za šou već u prvim satima boravka u Beloj kući - dogodili su se prvi flertovi, ali i sukobi. A „Zadruga 5“ je tek počela. Šta će se sve događati tokom narednih 10 meseci i ko će od zadrugara pokazati najveću želju za pobedom, ko će dobiti titulu rijaliti igrača, između koga će se roditi ljubav, a između koga najžešći sukobi – saznaćete ako ostanete uz najgledaniji rijaliti na Balkanu „Zadruga 5“.

Autor: M.Đ.

#Dragan Marinković Maca

#Dušica Jakovljević

#Ivana Šopić

#Milan Milošević

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Stanija Dobrojević

#Stefan Karić

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga 5

#nadica kamel

#Željko Mitrović