AKTUELNO

U akciju udruženja 'Hrabri psi Mionice' za potragu doma malom mačetu uključila se i naša poznata pevačica Mia Borisavljević!

Prošlog vikenda, pronađeno je više malih mačića koje je privremeno zbrinulo udruženje 'Hrabri psi Mionice' koje se već dugi niz godina bavi plemenitom misijom zbrinjavanja napuštenih životinja.

Filantropi, zaljubljenici u život, humani aktivisti i javne ličnosti ujedini su se da zajedno učine našu planetu lepšim mestom za život, a koliko je humana pokazala je naša popularna pevačica Mia Borisavljević, koja ne prestaje da oduševljava hitovima.

Video: Privatna arhiva

- Koliko je njihovo zalaganje vredno, uverili smo se poslednjih dana, prošavši svaki korak u procesu udomljavanja jednog malog zvrka, mace kojoj je njena divna udomiteljka Sonja, nadenula ime Mionica, u znak zahvalnosti za svoju novu ljubimicu - rekla je za Pink.rs Jasna Dragojević koja je pronašla macu i pokrenula ovu akciju udomljavanja mace u saradnji sa 'Hrabri psi Mionice'.

Do devojke Sonje (15) iz Svilajnca ova informacija stigla je upravo zahvaljujući Mii Borisavljević koja se uključila u ovu akciju i priču o maci koja traži dom podelila na svom instagram nalogu.

- Njena zahvalnost za macu i iznenađenje koje smo joj priredili, ličnu poruku njene omiljene pevačice Mie, dirnula je naša srca toliko da ćemo se ovog 3. septembra sećati ceo život. Dobrota devojčice, dobrota ljudi iz Udruženja Hrabri psi Mionice koji su godinama unazad pomogli stotinama životinja, dobrota naše prijateljice i kume Mie, dobrota koja se nalazi u svim ljudima, čini naše živote najlepšim mestom za postojanje - rekla nam je Jasna.

Podsetimo, pevačica Mia Borisavljević porodila se u julu i na svet donela svoju drugu ćerku Teu.

#Hrabri psi Mionice

#Humanost

#Mia Borisavljević

#Mionica

#Svilajnac