AKTUELNO

Ovo su svi želeli da saznaju!

Voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću i počela je emisija "Pretres nedelje". Prva tema koja je pokrenuta je afera "Etno selo", a Milan je podigao Baneta Đokića, sina vlasnika etno sela u kom pojedini zadrugari borave tokom leta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam Janjuša i Zolu, tamo su bili, Filipa nisam video, ali znam da je bio. Miljani sam danas sasuo sve u lice jer me je iznerviralo to njeno pravdanje da je dobar čovek. Tamo je maltene živela za džabe, jela, pila, ugošćena, krili smo je od novinara, paparaca, a ona se ponela jako ružno i to iskoristila. To je njen obraz, njen način ophođenja prema ljudima. Ona je meni bila jako draga, zvala me je na Vajber, preko Instagrama... Miljana je ostala dužna skoro 1.000 evra, čak ju je moj otac vodio na neke preglede. Tražila je i od zelenaša novac, čuo sam priču da je od Cara tražila 1.800 evra, to je to - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si upoznat u dešavanja između Maje i Cara? - pitao je Milan.
Tamo su bili zajedno, ona je vrištala, pravila scene, ljudi su slušali, gledali - otkrio je Đokić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas rekla apsolutno sve, ne interesuju me nikakvi sukobi. Neću o drugoj strani da pričam, Zola nije tu, žao mi je što nije tu. Bane je meni pisao da Zadrugu gleda zbog mene. Hteo je da me vidi, mene ne interesuje niko, a ne Bane Đokić. Nisam htela da platim iz principa jer ne želim da me prave budalom. Imam tri računa, oni su kod moje mame. I da sam milijarder, ne bih platila nešto što je nepravedno, da mi dopisuju neke stvari. Istina je, nisam platila taj račun, jer nisam napravila toliki račun i to iz principa. Ovakvih je mnogo u rijalitiju koji hoće preko moje grbače, ja u tom fazonu nisam. Ne mešam se, danas ne znam šta mi bi. Bane, samo pričaj, ja ću ostati imuna na komentare - rekla je Kulićeva.
Sve što je rekla, slagala je. Blokirala je i mene i mog oca i osoblje. Marija se javila i rekla da će da plate i nisu platili, a tamo su u Crnoj Gori uživali. Zola je u jednom trenutku pobegao iz etno sela jer nije mogao da je trpi. Moju tetku je stalno zvala i ispitivala gde je Zola dok nije pobegao. Čak ga je posle jurila i polomila mu drugi telefon - poručio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.