AKTUELNO

Goca je otkrila da Bojana i Mirko planiraju da odu na odmor kada mali Zoran ojača.

Pevačica Goca Božinovska pre skoro mesec dana postala je baka, kada su njen sin Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Zoran. Goca je sada za medije otkrila da je otišla na zasluženi odmor, a rekla je i kako se snalazi u ulozi bake.

Foto: TV Pink Printscreen

Otišla sam malo na odmor, evo me u Crnoj Gori. Ovo je baš pravi odmor, ništa radno, ne znam još koliko ću biti, ovde sam sa sestrom - kaže Goca i osvrće se na glasine koje su kružile da se ne slaže toliko dobro sa sinom i snajom:
Izmišljali su ljudi šta njima odgovara, niko ne pita za istinu, a zapravo je sve super. Daleko bilo, ne znam odakle ljudima ideja da se svađamo. Svi se lepo slažemo, sve je dobro kući.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je za kraj priznala da planira dobro da se odmori, kako bi u jednom trenutku mogla da odmeni sina i snajku. Naime, Goca je otkrila da Bojana i Mirko planiraju da odu na odmor kada mali Zoran ojača.

Ja sada odmaram da bi posle oni mogli da odmaraju, posle će oni otići, ja ću da čuvam bebu i tako. Neće oni sada ići, tek kasnije kad beba ojača, on je sada još mali, sada imaju dvorište, imaju bazen, pa mogu da uživaju - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Autor: P.R.

#Bojana Rodić

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan