AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'', kod Jelene Pešić i Kendija gostovala je drugpolasirana zadrugarka iz četvrte sezone, Milica Kemez.

Foto: Red TV

Ona je ovom prilikom komentarisala brojne aktuelnosti iz nove sezone Zadruge, pa se osvrnula na svoj odnos sa Jovanom Tomić Matorom.

Matora je neko ko tako reaguje, to je sve već viđeno. Nismo ostale dobre, a nismo ni loše. Ćao za ćao, nema potrebe da se družimo i da pruičam da je volim kad to nije tako. Ne dopada mi se njen način razmišljanja i rijaliti takmičenja. U četvorci sam pokušala da izgladim odnos, ali bezuspešno tako da se više ne trudim - priča Milica.

Foto: Jelena Simonović

Da li ti Irma deluje kao Matorin tip devojke? - upitao je Kendi.

Ne poznajem Irmu, ali deluje mi kao neko ko će tu opstati dugo i ima stav. Dosta je hrabra, srčana, ne znam čija je švalerka, to me ne zanima. Meni se dopada njen način razmišljanja, za ovo kratko vreme, ali videćemo tek. Ona se definitivno odvojila - priča Milica pa dodaje:

Foto: Jelena Simonović

Odvojila se i Deniz, ima smisla sve to što ona priča. Dopada mi se kako odgovara, njen mozak jako brzo radi. Dopada mi se i neka devojka koja me podseća na Jovanu - zaključila je Milica.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Milica Kemez