AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Nominacije". Ovonedeljni vođa je Lepi Mića, a za svoje potrčke izabrao je Marka Osmakčića i Staniju Dobrojević. Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju od njih dvoje, a voditelj Milan Milošević dao je reč Sandiju Kojiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem a da ne slažem. Što se tiče Marka, on je meni okej lik, komuniciramo kad se vidimo. Mislim da je došao da se sprda, i mislim da njega boli k. Ima malo komplekse koje leči. U pitanju je kompleks niže vrednosti. Zanima me, da li si muvao Anđelu ili Magdalenu? -pitao je Sandi Marka, pa mu je Osmakčić odgovorio:
Nisam, jer mi nisu dozvolile - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je meni fina i lepa ženska. Ima sve - kroz smeh je rekao Sandi pa je nastavio:
Ona je meni bila favorit na Farmi. Došla je ovde i boli je k za sve. Došla je samouverena, sama i snalažljiva za sebe. Nemoj zameriti Stanija, šaljem tebe u izolaciju jer iovako Marko ima mnogo glasova - rekao je Sandi.

Nakon Sandija, Milan je podigao Stefana Kraića da iznese svoju nominaciju:

Stanija i ja se znamo i pre rijalitija. Ona je meni top. Mislim da nije potrebna, ne bi ovde ni bila. Za mene je ona jedna osoba na mestu, iako može uzvišenog nosa da hoda ovim imanjem. Mislim da nisi zaslužila ove reči koje su ti izrečene. Iskreno podržavam sve što radiš i ovde i napolju - pohvalio jeKraić, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je gej ni da je bi, samo sam se našalio da će da se smuvaju - izneo je mišljenje o Mihiću, pa je nastavio:
Mislim da je dobar momak, ali je odrastao na drugom području - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaviću Staniju, a šaljem Marka i nadam se da će shvatiti kvalitete - rekao je Karić.

Nakon Stefana, na redu je bila Marijana Zonjić:

Stanija i ja smo bile i bićemo drugarice. Mislim da je jasna moja presuda. Što se tiče Marka, on je srčan. Mislim da njemu ova situacija odgovara. Meni je on kul- rekla je Marijana, pa je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znate da ja Staniju mnogo volim i poštujem. Ona se meni našla kad sam bila u depresiji, izvukla me je iz nje. Kad smo izašli napolje, ja nisam u dobrim odnosima sa njenim momkom, pa se nismo i preterano čule - dodala je Zonjićeva, pa je usledilo i pitanje od voditelja Milana Miloševiča:
Šta misliš da ako uđe Maja Marinković, na čijoj strani će Stanija da bude? - upitao je Milan, pa je odgovorila Marijana:

Foto: TV Pink Printscreen

Ufff, ne znam - odgovorila je Zonjićeva.

Tom prilikom, Marijaninu nominaciju prekinula je Irma Sejranić, pa je njeno izlaganje ubrzo preraslo u žestoku svađu:

Preda mnom se Irma nabacivala Mensuru u karantinu, meni je bilo neprijatno, pokupila sam stvari pa sam otišla. Neće te niko Irma, raspala si se sa 28 godina.- rekla je Marijana i u izolaciju poslala Marka Osmakčića.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.