AKTUELNO

Bilo je neizvesno!

Ovonedeljni vođa je Lepi Mića, a za potrčke izabrao je Marka Osmakčića i Staniju Dobrojević.

Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju od njih dvoje, a voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandri Kostadinović:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da dužim. Marka znam iz karantina. Imala sam predrasude o Staniji, ali je meni ona skroz okej, fina i nasmejana. Što se tiče Marka, protiv njega nemam ništa, on je srčan i brani sebe. U ovom slučaju ću poslati Marka u izolaciju - rekla je Aleksandra, pa je utom ustala i Vanja Rašova i iznela svoje mišlljenje:
Staniju sam površno upoznala. Prijatna je i simpatična. Marko prema meni nije bio mnogo kulturan, ali se izvinio. Ako moram da izaberem, šaljem njega u izolaciju - rekla je Vanja Rašova

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj, Milan je podigao ovonedeljnog vođu, dao mu reč i zamolio ga da iznese svoju nominaciju:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da ljudi koji su nominovani, vi ste tu da trpite kritike i uvrede. Jednostavno, nominacija je karakterna osobina čoveka, a ne kakvo du** ili si** neko ima.Mislim da neke stvari moramo da shvatimo da smo na mestu gde je svaka reč transparentna. Marko, ti si postao žrtva ove situacije, doživeo si linč od strane zadrugara. Ti si večeras dobio simpatije spolja, zbog neznanja nekih od zadrugara. Ni jedna devojka tebiu nije rekla mr* od mene, sve su ćutale - rekao je Mića pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te ne osuđujem ni za šta. Janjuš i ja se svađamo i tu nema foliranja, a vi ste balavci od 20 godina došli da lažirate svađe. Staniju poznajem godinama, i nemam šta da kažem, ali ću zbog Pabla da pošaljem Staniju u izolaciju - završio je Mića.

Milan je nakon Mićinog izlaganja saopštio rezultate sa nominacija:

Foto: TV Pink Printscreen

40 glasova ima Marko, a 16 ima Stanija. Prvi nominovani je Marko Osmakčić - saopštio je Milan.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.