AKTUELNO

Neprežaljena ljubav!

Mensur Ajdarpašić, aktuelni učesnik "Zadruge 5", izazvao je veliku buru od samog starta pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ušavši u vezu sa mladom Milicom Veselinović, koja je pre ulaska u Belu kuću potkačil njegovu bivšu devojku Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je tokom jedne od emisija otvorio dušu i pričao o Mini, te rekao kako je ona devojka koju je najviše voleo, da posle nje nije nijednu zavoleo, kao ni da nije imao novu vezu sve do Milice. Ajdarpašić je tada izjavio i da je velika ljubav prestala kad je Mina ušla u "Zadrugu 4" i uplovila u novi odnos i da ga od tad ne zanima.

Međutim, mnogi smatraju da je drugačije. Ajdarpašić je svoju novu devojku nekoliko puta nazvao Mina, zbog čega se ona naljutila, a svoju bivšu je ogovarao i sa Aleksandrom Subotić, što govori o tome da mu je ona i dalje na pameti.

Foto: Instagram.com

Tokom svađe sa Filipom Carem, takođe Mininim bivšim dečkom, Mensur je pričao o sličnosti između njih dvojice i, kako je sam rekao, kako su "prošli kroz isto", aludirajući na vezu sa Vrbaški, pa otkrio da su joj posvećivali čak i istu pesmu.

Meni ga je bilo žao, znam šta je proživeo. Čovek ode, naruči pesmu za njih dvoje, crkavaju, mesec žut, suze se liju, a tek kasnije saznaje da je to naša omiljena pesma - govorio je Mensur o Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o duetu Osmana Hadžića i Dina Merlina, pesmi "Pustite me". Ovo Mensurovo priznanje odalo je Ajdarpašića. Naime, fan grupa Mine Vrbaški je primetila zanimljivu stvar, da je Ajdarpašić ovu pesmu kačio po svojim društvenim mrežama nakon Mininog ulaska u "Zadrugu 4", njenog ulaska u novu vezu, kao i nakon njegovih izjava da ga ona više ne zanima.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

U nastavku ovog teksta možete videti Mensurovo priznanje, kao i dve prilike kad je okačio klipove gde peva ovu pesmu.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga

#Zadruga 3

#Zadruga 5