AKTUELNO

Još jedna burna noć je za nama!

Sinoć se u "Zadruzi" odigralo prvo izbacivanje u petoj sezoni. Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila podršku Sandre Todić i Marka Osmakčića, koji su bili nominovani za izbacivanje, dok je voditelj Darko Tanasijević sa zadrugarima obavio intervjue i pričao o svim aktuelnim temama na imanju. Prvi intervju bio je sa Stanijom Dobrojević, koja je ovih dana imala nekoliko žestokih sukoba sa cimerima, ali je pre toga progovorila o Osmakčiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao on je meni jako simpatičan i jako je mlad. On mene poštuje, družimo se i poštuje moju vezu. On je mlad, ide od devojke do devojke i upoznaje ih, ali to je normalno. Kad bih mu birala devojku, birala bih Anđelu, ali je zabrljao. On bi sada nešto lakše i brže. On se Mimi najviše dopada, mada tu je i Sanja, ali i svastika. On se meni vraća drugarski i on je rekao da to poštuje što sam u vezi - rekla je Stanija.

Stanija je potom oplela po Dragojevićima, ali i Saletu Luksu.

Ja sam shvatila da bodem oči pojedincima, a ja se ne nerviram, jer se o meni sve zna, mada moram da kažem da nisam očekivala da će onaj mali Dragojević da priča sve ono o meni. Ja nisam mogla da verujem, odvikla sam se od toga, a i taj napad nisam očekivala, a i napad od Dalilinog kera na papiru nisam očekivala. Ja sam bila izuzetno prijatna, a onda sam doživela niz uvreda. Ona je mene pitala gde mi je porodica, ja jedva čekam da imam svoju decu, ali to će biti kada ja budem htela. Oni su meni pravi kadropaćenici, ali koliko će njihv brak trajati... Ne može meni Dalila, koja je išla sa cveta na cvet da govori kakva sam ja. Moram da kažem da ja verujem Peletu za sve što je bilo sa Dalilom, on je nju imao na jednu noć. Ja nisam kao ona, za razliku do nje ja sam izgubila nevinost sa 18 a ne kao ona. Takođe papri ne znače ništa, svaka moja veza bila je kao brak. Da ne pričam o onom Saletu Luksu, koji se onako obraća ženama i koji viče na devojke, pokušava da ih podvede, on priča svašta za mene, a svi znaju ko sam ja. On se priključio tom malom klanu gde pokušava da im se nametne pa je udario na mene - smatrala je Dobrojevićeva.

Dok je Stanija bila na intervjuu, oženjeni Nikola Grujić je flertovao sa Olgom Margitić, upitao ju je zbog čega ga izbegava, gledao u dlan, a zatim joj tražio da ga ovih dana izmasira.

Naredna takmičarka sa kojom je Darko obavio intervju bila je Dalila Dragojević, koja je pričala o svim sukobima koje je imala u prvoj nedelji "Zadruge 5".

Najviše su moji komentari pogodili Staniju. Više sam očekivala od nje, ali pukla je. Ona je psovala na sve strane. Ona je rekla da je Dejan moj ker na papiru, a ja sam nju pitala gde je njena porodica. Ona kaže da je po njenom mišljenju porodica tek kada se dobije dete. Ona je mene tako čačnula, a i moram da kažem da ona ne može meni nikada da bude uzor, a kamoli da mi drži lekcije o moralu - istakla je Dalila o Staniji Dobrojević.
Irma mene ne zna, tj. znamo se iz osnovne škole, ja nju ne znam, a ona govori kako ona mene najbolje poznaje. Ona je osoba koja lupa gluposti. Volim da imam okršaje sa ljudima koji mogu da kažu nešto, a ona nije takva, ona skače na sve priče kako bi ona imala priču - govorila je Dragojevićka o Irmi Sejranić, da bi se na kraju dotakla sukoba sa Ademirom Pelešom i Mensurom Ajdarpašićem:
Ademir i ja nemamo nikakavu istoriju, on je sve demantovao, a onda glumi ludilo. On i ja nismo imali ništa. On je ušao sa nekim stavom, ali to mu ne ide. Moram da kažem da se Mensur zaleteo mnogo, pa vidi se da je Milica rešila da se upozna sa svima, prvo sa Anteom, pa Mensurom - pričala je ona.

Irma Sejranić je za to vreme sa Banetom Đokićem pričala upravo o Dalili i Dejanu.

Ja sam se uvek sama borila kroz život! Ja sam svaki svoj korak prožvakala, pojelo go*vno, pa trznula, gurnula glavu u vodokotlić, nikada nisam stala, nikada nisam odustala, a on je došao kao Dalilin dečko. Nikada ne bih mogla da budem sa inferiorinijim muškarcem u životu, kako? Ali je on taj pekinerzerčić maleni, on je nju psihički dobio, kad je ona bila u paklu, on se našao. Rekla sam ja njoj to, prvo se svađala sa mnom, pa je ćutala. Rekla sam joj da dobro razmisli šta radi... Zna ona da sam ja luda i da ako mi prekipi, da ću tri sata da joj sedim na glavi, toliko da može da krene fizički na mene. Ona ide samo tamo gde sme i može, kad je isukam i iz*ebem onda je mukl. Ja sam pretransparentna! Kod mene se bar zna, ja odmah planem, kad mi ideš na živce ili kad nisi u pravu ja ću ti reći šta mislim bez problema. Ovde se svi foliraju, ne zna se ko koga valja zbog ličnog interesa! Ona se stvarno sa 16 godina udala za Isu i sa njim abortirala. Znaš kako su prekinuli, on bio sa nekim trebama, ona kod kuće i on nastrada u saobraćajnoj nesreći - govorila je Irma.

Tanasijević je potom obavio intervju sa Irmom, koja je progovorila o Janjušu, ali i svađama sa Marijanom Zonjić.

Moram da kažem da Marijana ne da Janjušu da se družimo. Oduševljava me njegov smisao za humor, on i ja se nadopunjujemo u tom smislu. Danas mi je rekao da me gotivi i da sam mu jako draga, ali je rekao da mora da pazi sta radi. Marijanu sam slušala kada mi je rekla da joj je Maja drugarica iz rijalitija, a ona se prilepila uz Janjuša. Ona za mene nije konkurencija - istakla je ona, a onda je progovorila o Dalili Dragojević:
Dalila je ljubomorna na mene, ona hoće da bude pevačica, ali ne zna da peva, pa komentariše druge kakvi su. Ima istine u onome šta je pričao Peleš. Takođe ljubomorna je na Staniju. Ja moram da kažem da, ako se Subotićka i Dalila posvađaju, videlo bi se da sam ja u pravu - smatrala je Sejranićeva, koja je rekla i da je Stefan Mihić ljigavac.

Darko je prošetao i sa Mensurom Ajdarpašićem, koji je pričao o svojoj vezi sa Milicom Veselinović.

Ja sam ušao sa ciljem da se opustim i takmičim. Naišao sam na Milicu i bila mi je najsimpatičnija, a nisam gledao njen fizički izgled. Ja sam nju pozvao kod sebe jer nije imala krevet. Mada moram da kažem da mene u rijalitiju emocija skupo koštati. Milica mi je lepa. Milica nema potrebe da se plaši ikoga i ičega, ja sam tu. Ona je meni super, ali ona i ja ćemo se tek dopasti jedno drugom. Milici ove ništa neće faliti dok sam ja tu. Mene nije dotakao komentar Dalile, ona ne vidi kao ja neke stvari. Ja ne znam koji je razlog tome - priznao je Mensur.
Da li bi imao šarm i sposobnost da zavedeš Dalilu? - upotio je Darko.
Kada bih hteo da - istakao je Ajdarpašić.

Naredni intervju bio je sa Janjušem, koji je ovih dana u centru pažnje zbog toga što mu se udvara nekoliko zadrugarki.

Samo imam strah da se ne zaljube, rekao sam da ne bih voleo da ulazim u vezu. Rekli su mi svi da dobro razmislim o svemu, pa onda da nešto radim. ja se šalim, za sada nema nekih ozbiljnih simpatija. Voleo bih ovako da nastavim, ovako mi baš prija iskreno. Rekao sam sebi da ću da ispravim greške koje sam imao u prethodnom rijalitiju, te intimne odnose zaista više ne želim da imam. Ako uspem tu da pobedim sebe to će biti sjajno. Iskreno, Irma je jako simpatična devojka. Odavno nisam video bolju kožu od njene, dobro, nije bolja od Majine. Njena koža je bila jako lepa. Mi smo jako dobri, mnogo dobar odnos imamo. Ne znam da li je dobra sa mnom jer nema cigarete, ali mislim da joj prijam. Pravi se da joj ne smeta ništa, ali vidim ja da to baš nije tako - govorio je Janjuš, koji je progovorio o navodnoj aferi sa Viktorijom Mitrović:
Videli smo se par puta. Svašta tu priča, kao ona je već imala mene, ja gledam... Ne bih da pričam kako je došlo do tog odnosa, jer to nije za priču. Meni je katastrofa da se ti hvališ što si bila intimna sa mnom. Nek progovori šta hoće, ja sam imao odnose pred tolikim kamerama, što bih se sad brinuo posle svega? Rekao sam, ako hoćete da me iskoristite zarad medija, slobodno. Jednom se taj odnos desio, detalja se i ne sećam. Ja o detaljima ne pričam, nikad nisam bio takav. Drugi pričaju, a kad ja kažem onda posle čudo. Ja sam slobodan i mogu da radim šta hoću. Sve što je bilo, bilo je pre konektovanja sa suprugom. Bilo je svega, izašao sam ko lud, ja sam to i Eni rekao sve kako jeste. Onda sam presekao i rekao sam sebi da neću da živim tako, sve sam joj rekao iskreno. Ko god da uđe ovde, može da kaže šta hoće, jer mene više niko ne može više da us*re - otkrio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Između ostalog, on je pričao i o Filipu Caru.

Ne mogu da kažem da mi nije neprijatno kad prođem pored njega, on će biti sa Majom i mi ne možemo da se družimo, to je jasno. Da sam ja bio u tom odnosu, pa da se sve ovo desilo, bilo bi možda sve drugačije. Ovako sam totalno po strani. Kad bi ona ušla, videli biste kako bi to funkcionisalo. Ja sam njih već video u etno selu, bilo mi je neprijatno, moram priznati. Čudno mi je bilo. Ne znam kako to da opišem... To što on kaže da sam ja kriv ili da meni vraća, to je pranje od svega što je urađeno, da se razumemo. Kad bih ja sad komentarisao kakav je on bio dok sam ja bio u tom odnosu, svi bi rekli da sam ljubomoran. A kad ćutim, onda je kao on u pravu. Ni jedno, ni drugo ne valja. Kad se stavi po strani ta priča sa Aleks, koja ga je kao pogodila, šta može drugo da se spomene, ništa... Ne viđam ga često, ja sam na jednoj strani on na drugoj. Sa Mensurom sam okej, on meni ništa nije uradio. Da sam u vezi sa Majom, verovatno bi mi bilo neprijatno, sada ne. Niko ne veruje da je taj odnos gotov, ali vreme će pokazati - govorio je Janjušević.

Tanasijević je obavio intervju i sa Viktorijom Mitrović Viki, o čijoj aferi "Svastika i zet" bruji region.

Ja sam se predstavila Nikoli (Grujiću) kad smo se upoznavali i rekla da sam Viktorija, sestra njegove supruge. Ja sam tada bila trezna, a on je, što se kaže, bio u gasu. Ja sam primetila da je on krenuo da mi se nabacuje za stolom. Pričao je kako nije znao da njegova sestra ima lepu sestru. Ništa se tada nije desilo. Njegova žena je ljubomorisala jer je znala da imam propali brak ili je nepoverljiva prema meni. Ja nisam kriva ni za šta, a ona je svima pričala kao da sam ja njega muvala. Meni nije jasno što je ona sumnjala u to i pisala mi da mu se ne javljam više nikada. Moram da kažem da jesam htela da zaštitim njega, nego taj njegov brak, ali nisam uspela. Nisam imala ništa sa njim. Bilo je samo muvanje, ali ništa slično. Ja sa njim ni ne pričam, i to je sve ostalo na tome - istakla je Viki, koja je rekla da ima sukob sa Marijanom Zonjić, ali i da je najviše nervira Dino Dizdarević.

Darko je potom pozvao Nikolu Grujića, koji je ispričao svoju verziju priče.

Moram da kažem da sam ja Viki dao kompliment najnormalniji. Ona je meni rekla da one (njegova supruga i Viki) nisu u dobrim odnosima. Takođe, ja ne znam što se priča preuveličala. Ja njoj nisam rekao da ću je ja odvesti kući, to sigurno nije bilo. Ja nisam znao što one nisu u dobrom odnosu - rekao je Grujić.

Stefan Mihić trenutno izaziva veliku pažnju svojim turbulentnim učešćem i sve češćim svađama sa zadrugarima, koji ga optužuju da je zaljubljen u Marka Osmakčića. On je bio naredni takmičar sa kojim je Darko obavio intervju.

Ovo je moj prvi rijaliti, ali verujem da će mi značiti i u životu i inače. Još ispitujem samog sebe. Ovo je veliko iskustvo, izaći ću mnogo jači, mnogo zreliji nakon svega ovoga i svih međuljudskih odnosa. Kad sam bio mlađi, menjao sam devojke i to je bilo normalno. Sada imam trideset i jednu godinu, vreme je da se smirim, da imam porodicu. Naravno, to ne znači da će se to desiti u rijalitiju, ali imam takav stav. Želim da se smirim sa jednom devojkom, da osnujem porodicu, ja tako na te odnose gledam. Recimo, to je bio problem sa Markom, jer je on dosta mlađi i nismo se tu dobro razumeli, ne razmišljamo isto. On je mlađi, dolazi iz dosta razmažene sredine, dosta ima promena raspoloženja, od toga da sam mu prijatelj i bra,t a onda me srčano izvređa. To dosta govori o tome koliko se on pogubio ovde. Kad smo imali konflikt, rekao sam da ne bismo pravili haos sada, hajde da to sve prebacimo u kuću, jer je meni to isto, samo uvod u ono što nas čeka. Za crnim stolom to sve izgleda strašnije, od muve se pravi slon, od strejt čoveka gej, sve je jasno. Mislim da ljudi vide kakav sam ja i ko sam, kako sam vaspitan, kako se ponašam. Recimo, danas je Irma rekla: "Ja sam plaćena ovde da je*em takve pe*ere kao što si ti". Realno, ja nakon toga ja nemam šta više da razgovaram sa njom. Čim Mića može da kaže kako mene zadovoljavaju neki Arapi kojima ne ume ni ime da izgovori, to meni govori kako ne treba da verujem i ne slušam ništa što oni govore. To ipak gleda moja porodica. Zamolio sam Irmu da mi ne spominje ništa što ima veze sa porodicom ili majkom, jer ja majku nemam, ona to nije ispoštovala - pričao je Mihić.

U međuvremenu su Mateja Matijević i Stefan Karić osmislili i odradili zanimljiv zadatak. Mateja je glumio pripadnika obezbeđenja, koji je morao da uzme spisak od zadrugara za cigarete i obroke. Uz sebi svojstvene šale, Mateja i Stefan su odradili zadatak, zbog čega je stigla nagrada za sve.

Drvo mudrosti ih je pozvalo u Rajski vrt i obavestilo da su uspeli i njega da nasmeju, zbog čega će ih Veliki šef nagraditi. Oni su nagradu podelili sa cimerima.

Međutim, zadrugari nisu mogli da se dogovore kako da podele nagradu i u Beloj kući je nastao karambol kad je došlo do otimačine oko nagrade.

Darko je pozvao Mikija Đuričića na intervju, koji je analazirao odnose u Beloj kući.

Ja moram da kažem da su Dejan i Dalila previše napali Staniju, pa ako se slika, neka se slika. Moram da kažem da su ovi zadrugari ludi, oni su se sve raspitali, a ja nisam ni znao ko ulazi. Sa druge strane, afera "Svastika i zet". Nikola je muvao Viki, ali on nije znao da je ženina sestra. Meni nije jasno kako on sa puterom na glavi uđe ovde da ga razapinju. Sa Čolakom sam bolji nego ikada. Popričali smo i rešili toliko stvari - pričao je Miki.

Marijana Zonjić je Darku priznala da joj se dopada Janjuš.

On i ja smo se družili pre Zadruge. Mi smo bili super, a onda se on smuvao sa Majom, i udaljili smo se. Mada, nema Maje i sada se družimo. Videćemo vremenom šta će se desiti. Nisam spremna za vezu, ali prija mi kad mi sprema da jedem i kad mi ljubomoriše. On misli da se ja sprdam, a ja mislim obrnuto. Ja ne mogu Irmu da vidim, ne miriše me - priznala je Marijana, koja je takođe istakla da je sukob između Viki i nje nastao upravo zbog Janjuša.

Filip Car se poverio MC Damiru i priznao da mu je teško bez Maje Marinković.

Svakoga nešto mori, mene i prijatelji i porodica. Pa i ta luda Maja, je*o je ja. Proveli smo nerazdvojni četrdeset dana, uvukla mi se pod kožu, ne znam šta misli, šta joj je u glavi! Ušla mi je ludača pod kožu, svako malo mi je u glavi. Još kontam šta je njoj u glavi, da li je ovo ili ono.... Ma postaneš poremećen u ovim rijalitijima. Bitno je samo ovde raditi na sebi. Kad sam izašao, rekao sam sebi, šta sada... Nema para, nisam trenirao deset meseci, naučio nešto pametno nisam, a onda sam razmislio i rekao, pa je*ote, daj da napredujem malo, da razmišljam o budućnosti. Dosta radim na disciplini, da se rano budim - govorio je Car.

Došlo je vreme da se obavi i izbacivanje. Darko je okupio zadrugare i poveo ih do jezera, gde im je objasnio pravila igre. Sandra Todić i Marko Osmakčić su morali da preplivaju deo jezera u kanuima i da stignu do dela gde su ih sačekale po tri čaše pudinga, koje su morali da pojedu bez korišćenja ruku.

Sandra je u jednom trenutku upala u jezero, a Marko joj je pomogao, iako mu je bila konkurencija. Kad su se vraćali, oboje su upali u jezero, a Marko je preneo Sandru do obale.

Darko je saopštio rezultate glasanja. Marko je dobio neverovatnih 99 odsto glasova i Sandra je morala da napusti imanje zauvek.

U studiju se pozdravila sa majkom i bratom, napisala pismo u kom je nominovala novog vođu, pa voditelji Dušici Jakovljević priznala da se nije snašla u "Zadruzi".

Ja mislim da sam bolja od većine ovih ljudi, ali eto nisam imala sreće. Nisam se snašla - rekla je Sandra.

Tradicionalno nakon izbacivanja, usledila je "Igra istine Lepog Miće". Igra je otpočela burno. Dino Dizdarević je priznao da je sa Olgom Margitić u karantinu imao sve osim konkretnog čina s*ksa, za koji tvrdi da se nije dogodio samo zbog toga jer je ona bila u ciklusu. U sve se umešao i Stefan Krstović, koji je otkrio da je prisustvao događaju, a onda ga je Dino napao i ispričao svima da mu je Krle pokazivao golišave fotografije Marijane Zonjić, koja se zaprepastila.

Ovo nije tačno, ja nemam slike gole i to niko ne može da pokazuje jer ja to ni nemam. Ja njega znam od ranije, a drugo moje slike sa Intagrama su svakako polugole, to su gluposti - pravdala se Marijana.
Vidi šta sad ispada, da si me krišom slikao i da si bio sa mnom. Objasni da si samo spavao kod mene, i to ne u istoj sobi ,nego u apartmanu, ovo me sad baš nervira - napala je Zonjićeva Krleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj drug, koji je nju vozio, ne znam da li je spavao kod nje ili sa njom. Ja sam videla slike kako ona spava gola i ne zna da je fotografisana. Nisam to htela da ti kažem jer je rekao da ću imati problem sa njim, rekao je da će me ubiti. Možda to nisu iste slike koje su videli ljudi, ali kunem se ja sam to videla - otkrila je Milana Šarac Mima.
On je psihopata, proganjao me je posle, blokirala sam ga, on je psihopata. Ako si mi drugarica, zašto si mi sad to onda rekla u rijalitiju, a ne napolju? Jedva sam se izvukla iz tih kola kad me je vozio, pokušao je da me siluje, eto kakvog drugara imaš. Nakon svirke jedne nisam imala prevoz, i Mima je ponudila da me on poveze do Beograda i to je sve - rekla je Zonjićeva.
Možda Krle nije bio sa njom, ali je hteo da se pohvali. Sad je pitanje odakle njemu te slike - pričao je Dino.
Ja sa njom nisam bio - rekao je Krstović.

Tokom "Mićine igre istine" saznalo se i da je Nikola Grujić bio kod Milice Veselinović u karantinu, ali je ova zadrugarka tvrdila da su samo razgovarali.

Marijana je nakon igre popričala sa Mićom i Krletom i izrazila sumnju da ju je neko od bivših momaka slikao golu.

Kad su se svetla u spavaćoj sobi ugasila, nastao je haos u spavaćoj sobi zbog Janjuša i njegovih udvaračica. On se prvo smestio kraj Sanje Grujić, dok mu je Milana Šarac ljubomorisala. Potom je otišao da se opravda kod Marijane Zonjić, a kad se vratio u svoj krevet, zatekao je u njemu, pored Mime, i Viktoriju Mitrović i Nevenu Savić.

Irma Sejranić ih je sve vreme ućutkivala, a Janjuš je na kraju otišao da spava kraj Marijane, ali nije tamo i ostao.

Janjušević se vratio do Mime, koja je bila besna na njega, ali i na Milicu i Mensura, koji su pored nje razmenjivali strasti.

Njih dvoje su sačekali da se svi zadrugari uspavaju, pa su i ovog jutra imali žestoku vrelu akciju.

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 5

#Zadrugari

#presek dana