AKTUELNO

Počelo je jako!

Upravo je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Nakon što je zauzeo svoje mesto i okupio zadrugare oko crnog stola Milan je krenuo da komentariše podelu budžeta i komentar Sandre Rešić za Dalilu Dragojević da je iskompleksirana:

Ja to nisam rekla, za Dalilu to nisam rekla sigurno. To je greška - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem da je to Sandra rekla. Znam da je Đoletova podela bila šlihtanje, pogotovo Staniji - rekla je Dalila.
Ja nisam to rekla, Đole je pokazao da ne poznaje ljude ovde. Da li je on to radio po nečijoj direktivi... Priča se da je Irma njemu navodno rekla kako da deli nekome budžete - branila se Sandra.
To je laž - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Navodno je Irma rekla da Caru treba da da mali budžet. Ja smatram da je to dobro ispalo sve, jer su njemu svi rekli šta misle o njemu. Iako smatram da nije to lepo uradio, ali je bila lavina komentara. Petar je danas bio u pravu da Đole nema pojma kome je dao veliki budžet, a kome mali, a kome srednji. Ja smatram da on meni nije trebao da da srednji budžet jer se on i ja ne družimo, ali okej to je na njemu - objašnjavala je Sandra.
Mi smo ovde znamo samo nedelju dana, osim nas starih koji se znamo duže. Ja ne mogu da verujem da ljudi ovde govore ko je kome koliko dao, pa svi smo davali prošle nedelje. Slovenac ovde skače zbog kafe i hoće da se svađa. Poenta priče je ta da ja mogu da dam budžet koliki ja hoću, odakle ljudima pravo da neko psuje majku njemu koji je imao pravo da kaže šta hoće. Ovde da se priča istina, niko ni sa kim ne bi pričao. Odakle Anteu i Peletu pravo da se bune, a da se ne druže sa njim - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Mića tako podelio budžete svi su ćutali. Ja samo u jednoj stvari poštujem Dalilu i Dejana, jer će svima sve da kažu, a ne kao neki da se čepe. Pele nije smeo da se pomeri kada su Dejan i Dalila krenuli na njega, a on ćuti, a kreće na Đoleta - rekao je Miki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga