AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nove epizoda 14. sezone najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu – večeras uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić će i ovog puta ugostiti aktuelnu ekipu – u prvom delu emisije rijaliti zvezde Taru Simov i Anđelu Vešticu, pevača i jutjubera Nenada Marinkovića Gastoza i glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu, dok u drugom delu u studio dolazi pevačica Milica Pavlović.

Ovog utorka u emisiji „Amidži šou“ dogodiće se sudar titana – po prvi put nakon skandaloznih svađa srešće se Tara Simov i Anđela Veštica. Tokom učešća u „Zadruzi 3“ i „Zadruzi 4“, Tara je nekoliko puta javno govorila o tome da ju je starleta Anđela Veštica navodno pretukla, te ju je zbog toga i tužila. Kako je nekoliko puta istakla, Tara je zbog pretprljenog stresa išla kod psihijatra, pila lekove, a detalje tog događaja podelila je sa milionima gledalaca. Kada se Anđela nekoliko puta nije pojavila na suočavanju u sudu, slučaj je zastareo, a Tara je pokrenula javnu peticiju da se suđenje nastavi, a onda je došlo do preokreta. Tara i Anđela su se zapratile na Instagramu, zbog čega su njihovi pratioci počeli da sumnjaju da je ipak došlo do pomirenja. Šta se krije iz toga i u kakvom su odnosu sada, ove dve bivše rijaliti učesnice otkriće u svom prvom javnom suočavanju u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Jelena Simonović

Takođe, Tara će otkriti i da li ima novog dečka, u kakvim je sada odnosima sa Nenadom Aleksićem Ša i kako reaguje na njegovu pesmu „April“ posvećenu njoj.

Jedan od najkontroverznijih učesnika rijaltija, a sada jutjuber i pevač, Nenad Marinković Gastoz otkriće sve o svojim letnjim avanturama na Crnogorskom primorju. Da li je i zašto došlo do tuče sa prodavcem u pekari u Budvi, kako su se dogodile povrede zbog kojih su mnogi mislili da se potukao i šta misli o učesnicima „Zadruge 5“, Gastoz će ispričati u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Promo

Dragan Marinković Maca je i u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima „Zadruga“ jedan od voditelja, te ga često možete videti u Beloj kući, a kako mu se čine novi zadrugari popularni glumac i voditelj ispričaće kod Ognjena. Pored toga, Maca će govoriti i o svojoj emisiji „Zornjak“ koju vodi na RED TV-u, ali i o predstavi „Kakva ti je žena, takav ti je život“, koja je doživela veliki uspeh u regionu.

Foto: Jelena Simonović

U drugom delu emisije, kod Ognjena stiže pop zvezda Milica Pavlović. Osim što je jedna od najuspešnijih mladih pevačica, Milica se oprobala i kao glumica – tumači jednu od glavnih uloga u seriji „Pevačica“ koja od 17. septembra u 21 čas počinje da se emituje na TV Pink. Za potrebe serije, Milica je snimila pesmu „Dabogda propao“, koja za samo pet dana ima skoro 2.000.000 pregleda na Jutjubu. O uspehu ove numere, seriji „Pevačica“ i tome kako se snašla kao glumica i da li se susrela sa negativnim komentarima, Milica će govoriti ovog utorka na TV Pink.

Foto: Promo

Očekuju vas Ognjenove lude igrice i izazovi, zato ne propustite novo izdanje emisije „Amidži šou“ večeras uživo od 22 časa na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Anđela Veštica

#Dragan Marinković Maca

#Milica Pavlović

#Nenad Marinković Gastoz

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Tara Simov

#Televizija Pink

#emisija

#pevačica

#serija

#voditelj