AKTUELNO

Ništa ne želi da prepusti slučaju!

Paparaco Pink.rs danas je u prostorijama Doma zdravlja na Zvezdari zatekao pevačicu i bivšu učesnicu "Zadruge" Rialdu Karahasanović, koja je nervozno u čekaonici kuckala poruke na telefonu, ne bi li prekratila vreme do dolaska na red kod doktora.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevačica je poštovala propisane epidemiološke mere protiv virusa korona, zbog čega zaštitnu masku nije skinula sa lica, a u nameri da je baš niko ne prepozna, stavila je i naočare za sunce.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vreme je pretežno provodila listajući fotke na Instagramu, a kada su je pozvali iz ambulante, saznali smo o čemu se radi, tj. zbog čega se danas našla u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Naime, Rialda se nakon izlaska iz prethodne "Zadruge" preselila baš na Zvezdaru, a u najbliži Dom zdravlja danas se uputila kako bi primila vakcinu protiv virusa korona. Pevačica ne želi ništa da prepušta slučaju, već čini sve što je u njenoj moći kako bi od virusa zaštitila sebe, ali i druge, zbog čega se odlučila za vakcinu.

Pošto je zdrava i oseća se dobro, dežurni lekari odobrili su njenu vakcinaciju, a posle desetak minuta, koliko traje čitava procedura, Rialda je izašla iz ambulante s potvrdom da je imunizovana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P. R., D.T.

#Rialda Karahasanović