AKTUELNO

Otvorili karte na početku sastanka.

Upravo je počeo prvi porodični sastanak "Zadruge 5", a prvi za reč se javio Miki Đuričić.

Da znate, mi sve ogovaramo. Uglavnom izglede devojaka, muzičke ukuse vaše. Kao kad sednem sa nekim ovako. Niko nije pošteđen, rehab služi za to, da se blate ljudi. Najviše komentarišemo glumca, a on je naš brat. Damiro je ponovo bolestan jer je Nemica prošetala sa Slovencem. Ima tu još svačega, Ana Spasojević je rekla da je njen drug bio sa 4, 5 muškaraca u kući - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je krenula ta tema, Stefan Mihić je našao devojku - ubacila se Dalila Dragojević.
Prema meni su stvarno svi okej, i ja znam da budem uvredljiv. I kad kažem nekoj devojci nešto, kad vidim da je neko glup, ja ga izvređam, da bi se neko popravio - istakao je Đuričić.

Potom je ustao Lepi Mića.

Miki voli da se šali, ovo nije sprdnja. Ja ću pričati o međuljudskim odnosima koji su kriminalni. Pričaću o novim zadrugarima koji su se dogovarali šta će raditi unutra. Ne treba od milionskog projekta praviti sprdnju, ovde sve dolazi spontano. Te vaše priče, zaj*bite te priče, to je jako ružno. Vrlo brzo ćete da sagorite kao šibica. Ovo traje 10 meseci. Planirate septembar, a do jula može doći do kataklizme čovečanstva. Te stvari smatram da treba da vam kažem, mislim da ćete ubuduće da se ponašate shodno obavezama. O higihjeni neću da pričam, to je na vama, govorite sami o sebi. Ja mislim da pojedicni prvo treba da operu svoje duše, pa tek onda suđe i podove. Od Đoleta ste napravili zvezdu preko neći, postao je zvezda zahvaljujući vama. Kad nekog napadne grupa, narod to vidi. Budžeti zavise od vas, ne od vođe. Sami sebi kreirate budžete. Što se tiče opomena koje smo dobili za bubice, na to sam vam skrenuo pažnju na početku. Osnovna stvar je da se nose bubice. Više vam neću skretati pažnju na to, to su osnovne stvari u "Zadruzi". Bićete finansijski uniteni. Kazne se ne čitaju, možete samo da gatate. Ja sam imao problem sa Janjušem, samo komuniciramo - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da se nadovežem, naš odnos je bio ranije dobar. Mene je iznerviralo ono u emisija i to što se dešavalo van. Kad završim rijaliti, mene nikakav odnos ne zanima. Ti si rekao da sam ja tebe pljuvao, ali to je bilo nakon tvog izlaganja. Meni je pukla klapna. Ja se nikad nisam mešao u tvoj rijaliti, niti ću se mešati ikada. Ja nikoga neću dirati, dok mene neko ne dira. Kad me neko dira, ja sam surov i grub. Nazvao si me najvećim lažovom, da se viđam sa nekim, a da mi je neko drugi paravan, to nije bilo istina - ustao je Janjuš.
Ja sam bio u gostima sa tvojom drugaricom Miljanom Kulić, ja sam tvrdio da ste svi u etno selu lažovi, da petljate, da lažete. Da li laž može da zastari? Ti si lagao ovde. Reci šta sam ja slagao. Ja se nikad nisam kleo i slagao - odgovorio je Mića.
Ja priznajem, ali si i ti. Moja i tvoja svađa eskalirala tvojim ekstremnim... - nastavio je košarkaš.
Tvojim ekstremnim laganjem. U emisijama "Narod pita" mi komentarišemo "Zadrugu". Ja sam rekao da je Miljana lagala, da si ti lagao, da je Zola lagao. Ja sam tako rekao. Morate da znate, kad sednete u etno selo, ja dobijem poziv. Ja znam sve stvari koje si radio tamo. Da li si bio sa Aleks? - poručio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti gledaš sa kim se ja viđam? Batali me više - odbrusio je Janjuš.
Evo i drugog lažova. Car se kleo da nije sa Majom, da mu je drugarica, pa eto bio sa njom. A ja sam vam kriv. On ti je napravio šou, ne ja! Zove me drug da idem tamo, ja neću. I dobro znaš šta sam prećutao. Kad si lagao da nisi bio sa Aleks, a bio si! Vi lažete, petljate, jedan drugome j*bete devojke. Ja nisam hteo da idem u etno selo, da ne bi bilo priča. Ponavljam, ti si bio moj prijatelj, a onda si stao na stranu Tomovića. Onda si bio Tomovićev prijatelj, stao si na stranu Cara. Sad nisi ni sa Carem. Ja ne želim takvo društvo. Sve što sam rekao, rekao sam istinu - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.