AKTUELNO

Dramatičan početak!

Prvo pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milici Veselinović.

Rekla si pri ulasku u "Zadrugu" da ćeš pokazati kako nisu sve devojke kao Mina. Šta misliš, da li si to pokazala? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa... U nekim... - krenula je Milica.
Razvijaj misao, kako si mogla da dokažeš - ubacio se Mensur.
Kako sam mogla dokazati da sam ista, mi nemamo istu priču. To što sam imala isti izbor muškarca, ne znači da smo isto. Nisam dokazala. Tek smo 10 dana ovde, vreme će pokazati ko je ko. Ona ništa ovde nije loše pokazala, koliko ja znam. Ja sam mislila na to što je radila, na njenu priču. To što je radila, na to sam mislila. Sama je to priznala, glupo mi je da spominjem - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko se mača lati, od mača gine. To je uvek rečeno. Nije trebalo da pominje Minu, nema razloga. Vidi čuda, zabavlja se sa dečkom sa kojim se Mina, imala je s*ks u rijalitiju, kao i Mina. Mina se proziva zbog s*ksa, zbog toga je najviše prozvana. Kao i zbog svađe sa momcima. Ona nema svađu sa Mensurom, jer je Mensur dominantan. Ali imamo još sumnjivih priča koje su pokrenute, već je u tri dana stiglo dva puta isto pitanje. Ja pokušavam da dođem do odgovora. Neke stvari nisu jasne i čiste. Sama je sebi napravila problem i medveđu uslugu. Mi smo ovde imali raspravu pre dva dana, ja sam rekao Mensuru da to nije devojka za njega, da će da nastane haos za dva dana. Devojka koja ima 17 godina i govori da nije kao Mina, napravi tri katastrofalna poteza po ulasku - govorio je Lepi Mića.
Videćemo kroz naredni period kako će ona da se postavi, a svedoci smo svi kako se postavila moja bivša devojka, videćete - ubacio se Mensur.
Ja ću da ponovim, Milica nije devojka za Mensura. Ja budala nisam. Odmah se vidi, a ona se već ponaša jako prepotentno. Nije ti na obraz da budeš sa nekim prvu noć u krevetu (Ante) i gledaš filmove, a njemu se zahvali što ćuti! - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam posmatrala ovu devojčicu sa psihološke strane. Pre Mine je legla u krevet, duže je muvao Minu, nego što je sa njom legao. Mala se preko njega prekriva, samo da bi došla u centar pažnje. Ja mislim da ona ima kompleks od mine. Verovatno je mnogo toga radila kao Mina, ali hoće da se opere. Mala je mnogo bezobrazna. Ona želi da bude kao Mina, ona uživa u tome, želi tu hardkor ljubav, tu hardkor priču, da je Mensur voli kao Minu, ali to nikada neće moći. Ova mala je kao jazavac klasični. Ako ne poštuje mene, koja sam deset godina starija od nje, koga će? Ja se sprdam sa Mensurom, ali ću sigurno da im maltretiram živce. Mala tako precizno radi sve, tako svaki korak. Ako tako radi sa 17, kako će sa 28. Ona se hrani time. On je posesivan i lud, kao moj bivši - istakla je Irma Sejranić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću dati svoj komentar isključivo zbog Mensura. Bez ozbira što je Mina imala toliko muškaraca u rijalitiju, imala onu prošlost, Mensur ju je voleo do kraja. Bio je lojalan toj ljubavi. Poštujem što je bio godinu dana sam, da bi se očistio od tih emocija. On je željan ljubavi i zaslužuje pravu sreću. Mina je izuteno opasna ženska, koja muškarce doživljava kao igračke. Kad ih otkači, ona ide dalje. Videćemo kakva je ova mala Milica, ali ja mislim da nema veze sa Minom Vrbaški. A Minu je verovatno pomenula jer je Mina imala 17 godina kad je ušla - smatra Stanija Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U trojci sam doživeo, Mina je imala samo dva muškarca, jer smo je držali pod kontrolom. Videli smo sa koliko je bila u četvorci - rekao je Mensur.
Hajde da zanemarimo šta je Mina priznala da je radila, da se fokusiramo na ono što je Mina radila ovde. Trenutno nisi pokazala da si drugačija, zato pitaju gledaoci - dodala je Sandra Rešić.
Jedino što ne može da bude kao Mina, je to o prostituciji. Ostalo može da joj se desi ovde. Meni šta se ne sviđa, treba da ima poštovanje prema zadrugarima, i zbog Mensura. Treba da razmišlja o njemu, da njega ne dovede u situaciju neku - istakao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ona to hoće, to su te toksične veze. Ti kao njegov prijatelj, pusti mene... Poznavajući tvoje kodekse, šta bi ti rekao nakon svega onoga što je ona učinila, a rekla na profilu. Da li podržavaš to? - dodala je Irma.
Ja sam to što sam rekao juče mislio. Ja ne mogu da biram svojim prijateljima devojke. Ne mislim da ona nije za njega. Jedino zbog zrelosti možda, a inače ovako - odgovorio je Karić.
Ja znam da tako ne misliš. Ona će mu doneti samo probleme. Što je štiti konstantno? - natavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prema njoj postupio kao pravi muškarac, ima svu pažnju, poštovanje i tako gradi svoj kredibilitet. Zamolio sam je da kaže sve o svom životu što je nešto, da ne izbegava, da ću ja njenim priznanjem sticati poverenje u nju. Ona ne zna da ja, npr, ja neću da lomim glavu kao prošle godine, da me ovo košta skupo. Neću da lomim i da se bijem sa drugim ljudima ni zbog koga više - govorio je Mensur.
To je ucena! Ti nju ucenjuješ, ucena je, to moraš reći - zaključila je Irma.
Ja te ne doživljavam - odgovorio je Ajdarpašić.
Tek ćeš da me doživiš, ti si jedan običan k*rton za moje frajere, a misliš da si macan. Ja ti ovo prijateljski govorim. Mina je gospođetina za nju - poručila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.