AKTUELNO

Posle ovoga ništa neće biti isto!

Tokom prethodne večeri, u "Zadruzi 5" održala se još jedna emisija "Pitanja novinara". Milan Milošević se pojavio na vratima Bele kuće i okupio zadrugare, kako bi im preneo sve ono što je publiku zanimalo, a tiče se međuljudskih odnosa i aktuelnih dešavanja na imanju.

Prvo pitanje bilo je upućeno Milici Veselinović, najmlađoj učesnici, koja je već uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, a ticalo se njene izjave na samom ulasku u rijaliti. Naime, ona je naglasila da će pokazati kako nisu sve sedamnaestogodišnjakinje kao Mina Vrbaški, inače Mensurova bivša ljubav.

Rekla si pri ulasku u "Zadrugu" da ćeš pokazati kako nisu sve devojke kao Mina. Šta misliš, da li si to pokazala? - glasilo je pitanje.

Ovo pitanje izazvalo je lavinu reakcija zadrugara, a mišljenja su bila podeljena.

Kako sam mogla dokazati da sam ista, mi nemamo istu priču. To što sam imala isti izbor muškarca, ne znači da smo isto. Nisam dokazala. Tek smo 10 dana ovde, vreme će pokazati ko je ko. Ona ništa ovde nije loše pokazala, koliko ja znam. Ja sam mislila na to što je radila, na njenu priču. To što je radila, na to sam mislila. Sama je to priznala, glupo mi je da spominjem - dodala je Veselinovićeva.

Odmah posle, usledilo je pitanje za Mensura i Filipa Cara, koji je takođe bio u vezi sa Minom. Oni su je pominjali u negativnom kontektu, pa je gledaoce zanimao razlog toga:

Mi se sprdamo tako, od srca sam mu poželeo da se pomiri sa njom, ako uđe ovde, da napravi neki vrhunski odnos - odgovorio je Mensur.
To što on meni želi, ja želim njemu, pa nek mu je sa srećom - nasmejao se Filip.
Što se mene tiče, ja joj želim sve najbolje, neka krene da se bavi sobom. Mislim za sebe da sam dovoljno dobar, a u toj priči takođe - dodao je Mensur.

Anđela Đuričić i Mateja Matijević već sada važe za najlepši par u "Zadruzi 5", iako još i nisu zvanično u vezi. Oni provode dane i noći zajedno, trudeći se da maksimalno upoznaju jedno drugog, a Mateja tek ponekad pređe sa reči na dela. Međutim, kako do poljupca nije došlo, gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima zanimalo je kakve su njihove emocije i kada će ozvaničiti vezu:

Da li ti se sviđa Anđela? - glasilo je pitanje za Mateju.
Slagao bih kada bih rekao ne, devojka je stvarno na mestu i fizički i ovako. Prija mi njeno društvo. Ja sam hteo da kažem da poštujem njene stavove koje ima oko našeg odnosa, a videćemo da li će ići ili ne - rekao je Mateja.
Mi se upoznajemo, družimo se i pustićemo vreme da pokaže šta će biti, odnosno šta neće - rekla je Anđela.

Dalila Dragojević i Irma Sejranić su zaratile mnogo pre samog ulaska u Zadrugu, a gotovo svakodnevno produbljuju sukob i iznose nove, šokantne detalje jedna o drugoj. Kako su nekada bile bliske prijateljice, jasno je da barataju različitim informacijama kojima se međusobno ucenjuju:

Zašto si takva prema Dalili. Rekla si da je ober ku*vetina, da je abortirala dete, da je bila udata već ? - pročitao je Milan pitanje.
Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i tetovažu, mada je možda sad to promenila - odgovorila je Irma.

Ovim je Sejranićeva izazvala burnu raspravu, jer Dalila nije mogla da ostane imuna na ove reči, pa je momentalno reagovala. Bela kuća se orila, a zadrugari su nemo slušali haos koji se oko njih događa.

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car bili su najbolji prijatelji tokom prethodne, četvrte sezone Zadruge, a situacija danas nije ni slična. Naime, kada je Car stupio u vezu sa Majom Marinković, sve se znatno promenilo. Ne samo da je sada sa bivšom njegovog nekadašnjeg prijatelja, već neretko Janjuša ogovara sa zadrugarima, što su gledaoci raskrinkali:

Spomenuo si Jnjuša, ako je mogao to ženi da uradi, nije čudo za nekoga drugog - pokušao je da kaže voditelj, ali ga je košarkaš prekinuo.
Šta ti mene ima da spominješ, mene i moju ženu, idiote jedan - rekao je Janjuš.
Dobićeš ti po pi*ki, veruj mi, ako budeš lajao. Zavaliću ti šamarčinu - nastavio je Car.
Kome ćeš ti šamarćinu seljačino jedna, je*em li te usta - urlao je Janjuš.

U ovom je momentu moralo da odreaguje i obezbeđenje, kako ne bi došlo do dubljeg okršaja.

Pored Irme, Dalila je imala žestoki sukob i sa Stanijom Dobrojević. Tačnije, nastavilo se započeto na nominacijama, a jasno je da zadrugarke nisu sve rekla jedna drugoj:

Ne bih da se ponavljam, meni je moja porodica i dalje majka, brat i naravno moj dečko - rekla je Stanija.
Kako onda meni Dejan nije porodica? Rečeno je da je on meni samo ker na papiru - ubacila se Dalila.

Potpuno neočekivano, tokom čitanja pitanja, Marijana Zonjić i Car neprestano su dobacivali preko stola, pa su odlučili da se obračunaju pred svima. Iako je njihov odnos svima bio sumnjiv od samog starta, sada je izašlo na videlo sve:

Ne želim da ulazim u veze da mi se deru i skaču po glavi, nemojte mi raditi ono što i prošle godine! Ako si me zvala u sobu da ti donesem čokoladu to znači da si je*ana, ali ja nisam došao! Jel si mi rekla sama da ti je neko rekao znaš Cara vodi računa, znaš da će te po*ebati? - pitao je Car.
Lažeš sve, da li si probao da me poljubiš? - vikala je Marijana.
I da jesam, ko je koga zvao u sobu? Ja da sam probao da te poljubim, ja bih i je*ao! Tvoji argumenti su da si legla kod mene u krevet? Zašto si došla gola u moj krevet? - dodao je Filip.
Evo, opet Janjuš, eto njih dvojica opet oko iste devojke, opet ista stvar - vikao je Mića.

Irma i Mensur nisu mirovali od samog početka emisije, a u jednom momentu, zadrugarka više nije želela da ćuti, pa je ustala, prišla Mensuru odlučna da raščisti sve nerazjašnjeno.

Ja se nikoga ne plašim, ne nadaj se - rekla je Irma.

Mensur je poznat kao neko ko uvek stoji iza svoje devojke, ma šta ona napravila, pa je sve iznenadio njegov sledeći potez. Naime, Ante Baždarić otkrio je šta se dogodilo između Milice i njega u karantinu, zbog čega je Ajdarpašić doživeo pomračenje. Ustao je i, iz petnih žila, počeo da urla na svoju devojku:

Treba da te bude sramota Milice, treba da se stidiš, ovo tvoji roditelji ovo gledaju. Da pustiš nekoga prvo veče u svoju postelju a imaš samo sedamnaest godina. Pustila si nekoga prvo veče u postelju, alo? Kako komentarišeš ovo, ustani pa reci? Što si dozvolila to? Evo mi smo dva različita sveta, kako on pa ja? Kakvo ja sada mišljenje mogu da steknem? Mene to ne interesuje, to je bilo pre mene, ali svakako je ovo jako ružno! Jednom kada vidim jednu grešku, ili propust, a upućena je u sve, a videće onda kako će se provoditi kroz rijaliti. Neću naivno ulaziti u priče, neću suditi po svaku cenu, videćemo. Ono što je rekla da nije došla da bude Mina Vrbaški, trebala je da dokaže! Ne govorim ovo iz besa, nego sam realan - govorio je Mensur.
Možda to jeste greška, ali ništa se nije desilo konkretno - ubacila se Milica.

Marijana i Car nastavili su raspravu i nakon emisije. Oni su otišli u radionicu i osamili se, kako bi rekli sve što im leži na duši i izneli kompletnu istinu na videlo:

Care, ne sviđaš mi se, ne zanimaš me uopšte - rekla mu je Marijana.
Ti si, bre, meni devojka za sprdnju - rekao je Car.
Čoveče, ti se meni ne sviđaš. Što si hteo da me poljubiš i to dva puta, i ništa, jer ja nisam htela. Ti lupetaš gluposti - govorila je Maraijana.

Anđela i Mateja ubrzali su malo svoje muvanje, pa je tako Matijević završio u krevetu prelepe zadrugarke. Iako su oboje priznali svoje sviđanje, jasno su svima stavili do znanja da neće da brzaju, te da će pustiti da sve ide svojim tokom. Proveli su ostatak noći zajedno, dok se oboma nije prispavalo, a onda je svako otišao na "svoju stranu", odnosno, razdvojili su se.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga