AKTUELNO

Evo da li je ponovo srećna u ljubavi!

Popularna folk pevačica Aleksandra Mladenović pojavila se ove večeri na promociji kod koleginice Milice Jokić, koja je popularnost stekla još sa 16 godina, kada je bila učesnica muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde''. Aleksandra je nakon borbe sa koronom progovorila o svom zdravstvenom stanju, ali i emotivnom statusu.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Još ne mogu baš da se oporavim, bolje se osećam, još uvek sam rovita, ali se dobro osećam za sada. Umaram se brzo, to je jedino što mi je ostalo... Imala sam nastup nakon korone, bilo je naporno, ali sam izdržala, evo sada od večeras ću raditi četiri dana - rekla je Aleksandra i otkrila da li je obnovila vezu sa pevačem Urošem Živkovićem, kako se spekulisalo:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Za mesec dana bi trebalo da se vakcinišem, ako budem mogla... Uroš mi je bio podrška, davao mi savete koje antibiotike da pijem. Mi smo ostali u dobrim odnosima, nastupamo zajedno, čujemo se... Mi smo postali dobri prijatelji i ne pamtim ni da smo bili u vezi. Svi misle da smo ponovo zajedno, jer smo u skoro istom periodu imali koronu. Prvo je on dobio koronu, pa sam ja malo kasnije - otkrila je Aleksandra, a onda progovorila o svom trenutnom emotivnom statusu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Nemam dečka, trenutno sam fokusirana na karijeru, na posao. Sada sam slobodna - poručila je pevačica.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M. M. ; M. K.