AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Nakon kratke rasrave, reč je opet dobio Marko Osmakčić:

Ja ću se malo nadovezati na ovo što je Miki rekao. Ja se ne opterećujem, ja nemam ništa sa tim, nek su oni živi i zdravi - žustro je rekao Marko, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo komentarišem zato što sam ja satvljen u tu situaciju, šta bi bilo da je to Marko uradio - objasnio je Marko, pa je dodao:
Ja se ne bih usudio to da uradim, zbog poštovanja prema roditeljima, prema toj devojci - rekao je Marko.
Greška je imati se*s sa njom, jer ima 17 godina. Njene godine su pale tog momenta - rekao je Dejan.
Ja volim kad imam različita mišljenja. Mensure niko ne želi tebe da razdvoji od nje. Što se mene tiče ona nije ni trebala da se rodi - rekao je Mića, pa je nastavio:
Ona je ta koja je uradila stvari koje nisu uobičajene. Ti si verovao ženi po njenoj priči u prošlom rijalitiju. Glumiš da je voliš, glumiš nekog zavodnika - objasnio je Mića, pa je dodao

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odgojio dete, koje je starije 10 godina od tvoje devojke, pa nikad nisam se tako ponašao. On je imao odnose sa njom, a drži moralne pridike ovde - rekao je Lepi Mića, pa je nastavio:
Ti si prvo nju jeb** pa si se zaljubio - odbrusio je Mića.
Se*s je kruna emocije koja je obostrana. On zna da je pogrešio, pa traži greške u nama - pokušao je da objasni Mića.
Ti si Stanija Dobrojević 2. Vi se prodajete publici - dodao je Mića.

Za reč na ovu temu, javila se i Dalila Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno sad, okej, osuđuju ga zbog tog se*sa. Koliko Ante ima godina? 26 godina - rekla je Dragojevićka, pa je nastavila:
Što niko njega nije osudio zbog onoga iz karantina što je izneo
Ne intresuju me pominjanje roditelja. Prvo, nju su ti roditelji pustili u rijaliti. Pa nije ovo ''sveta kuća'' u koju smo mi došli da se prosvetlimo - rekla je Dalila, pa je dodala:
Milica ni jednog trenutka nije ustala da zaplače ili da se pokaje zbog tog čina. Da je ustala i to rekla, možda bih je i žalila da je iskoristio -rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je što je Mensur skroz drugačija ličnost. On će da se vrati na onu ličnost koja je bio u Zadruzi 3. Tad si bio izgubljen - rekla je Dalila.
Teranje inata bilo je muvanje Mine, dok je Tomović tada bio u zatvoru. Ne smatram da tera inat sa Milicom, ali je on nju uzeo sebi na neki način da bi bio zaštitnik - rekla je Dragojevićka, pa je dodala:
Smatram da ti ne treba da braniš Milici da iznosi svoje mišljenje - objasnila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pu*ićete mi kur** svi ovde, cvilićete kao pič** - zapretio je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N. Ž.