AKTUELNO

Kako će se odbraniti?

U toku večerašnje emisije ''Gledanje snimaka'' sa Milanom Miloševićem, pušten je klip o trenutku kad je Milica Veselinović tražila Mensuru Ajdarpašiću da joj napravi bebu.

Voditelj je dao reč Milici Veselinović.

Ma dajte, ovo je šala, samo smo se šalili - rekla je Milica.
Ma koga da žalim, mala spominje bebu sa sedamnaest godina - dodala je Dalila.
Ma nije on zaljubljen, da se razumemo, ona se njemu dopada jer ga sluša. Čak je i nazvao par puta Mina. Mislim da je Mensur došao spreman, evo vidi se da je Mateja zaljubljen u Anđelu, a ovde ne vidim nikakvu emociju - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije normalno da sve ovo radi i priča a predstavlja je maloletnom, meni je ovo bolesno - dodao je Dragojević.
Mislim da Deki treba da reši svoje probleme, a ne da se bavi ovim - ubacio se Mensur.
Eto kako on aludira da porodicu, a da sam ja njemu spomenuo to bi grmelo. Mislim da treba da rešavaš frustracije od Vladimira Tomovića koji te je ovde maltretirao a sada glumiš silu - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ništa o njegovim porodičnim odnosima, niti me interesuje, ali znam probleme sa Tomovićem - nastavio je Dejan.
Mensur se koristi Karićevim prijateljstvom, to je tačno ciljano sa kim će biti i sa kim - nastavio je Dejan sa provokacijama.
Takav je bio i sa Tomovićem, ništa novo. Što se tiče porodičnih odnosa niko ništa ne zna šta se tu dešavalo - rekla je Dalila.
Ja nikoga nisam hteo da uvredim - branio se Mensur.
Nečiju majku više boli kad mu dete ode u zatvor nego kad ode od kuće - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela je prvo da bude sa Anteom, ali kad je videla da je bolja priča sa Mensurom onda se prebacila. Da nema Mensura bila bi sa njih još dvoje troje - dodala je Mima.
Videćete vi još ko je Mima - dobacio je Mensur.
Priča on koji me je blokirao jer nisam htela da se vidim sa njim, o čemu pričamo. Čim sam rekla da ne mogu on me je blokirao - nastavila je Milana.
Moja devojka nije radila kao promoterka, nije išla po splavovima, nije išla po hotelima. Samo nešto, kako se zoveš Dejane Dragojeviću? - pitao je Mensur.
Glup si. Zovem se Mensur - odbruio je Dejan.
Odakle polazi priča. Od Davida, to je ta linija, zato što ne jede svinjsko meso i poštuje mene kao ženu, sada se ovo poteže - viknula je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Milica bila nevina kada je spavala sa tobom? - pitao je voditelj.
To meni nije bitno, nama je bilo lepo i samo je to važno - odgovorioje Mensur.
Samo bez nerviranja, on sve najbolje zna ostalo nije važno - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je pitao Sandru Čaprić šta misli na temu bebe.

Mislim da je prerano, da se razumemo ja njih poštujem i ne želim da se mešam, ali stvarno je jako rano, ona je mnogo mala. Prerano je za takve stvari - pokušala je Sandra da odgovori.
Svi bi ovde voleli da Milica bude kao i sve ostale i da se je*e sa kim stigne - vikao je Mensur.
Da ona nije bila sa njih par, niko ništa ružno ne bi rekao za nju, nego bi je gledali kao Magdalenu koja ni jednu mrlju nema - ubacila se Sandra.
Ti si ovde samo uz pomoć ku*ca, ti je*eš pi*ke da bi bio ovde i to je jedina tvoja priča. Gospodin bokser je opasan pa ako treba nešto da se porazbija zovite gospodina Mensura - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, rekla mi je Ana Spasojević sada, da zna svašta zna o tebi ali ne sme da kaže ništa, da ne bi spominjala neke ljude i ugrozila samu sebe - obratio se voditelj Milici.
Ona je sebe već ugrozila - rekla je Milica.
Znam sa kime se družila, sa kim se viđala, moram reći itekako je bila na vikendici i to više puta sa određenim ljudima - iznela je Ana.
Ja i danas imam ograničene izlaske, to nije tačno - rekla je Milica.
Ma nemoj molim te, a šta si radila sa onim na S? - pitala je Ana.
Poenta je da je Milica itekako izlazila i visila po vikendicama, a Mensur tvrdi moja Milica nije ovo nije ono - nastavila je Ana.
Svi ćete meni pod kolena - dodao je Mensur.
Opet pretiš, bolje prvo gledaj svoju devojku pa onda sve nas, ja se tebe ne plašim, džaba sve pričaš - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Đokić kaže da je njemu Milica lično ispričala da je Milica pobegla od kuće i da je jurila policija? - nastavio je voditelj.
Nemam ja ništa protiv tebe ni tvoj dečka, jel si mi to rekla? - pitao je Bane.
Nisam, tako ne - odgovorila je Milica.
Ovako će da prođe i Mensur, jer si me lagala u oči a nisi trepnula. Meni si to rekla na prozoru dok si se muvala sa Nikolom Grujićem i delila papiriće, mene to ništa ne zanima, ali nemoj da lažeš, rekla si da imaš burnu prošlost! - dodao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kariću, kako ti ovo komentarišeš kao neko ko je imao dve veze u rijalitiju a i Mensurov je prijatelj? - pitao je voditelj.
Zagrejali su se jako, desilo se. Verovatno razmišlaljaju o budućnosti, verujem da su zaljubljeni. Ja bih njega posavetovao da je sada rano da razmišljaju sada o tome. Možda je to bila i šala - odgovorio je Karić.
Fran, šta ti misliš o svemu? - pitao je voditelj.
Mislim da se previše zaleteo iskreno, mislim da je rano. Zaleće se pre vremena, i kad se nervira ispada kao da je sve to njegova slaba tačka - odgovorio je Fran.
Mislim da je došao da se opravda sada i opere od svega što je uradio. Kada spominje njene roditelje, treba da zna da je spavao sa tom devojkom, da vređa ostale devojke. Izvini, misliš li da sam ja tvoj neprijatelj? Ona je mene prva nazvala d*oljicom pa sam ja uzvratila - ubacila se Irma.
Nemoj da je diraš i sve je okej, pusti da se vole dvoje mladih ljudi. Mislite li da njeni roditelji ne vide da nam ne date da dišemo, da nas dirate stalno, šta vam je, ostavite nas na miru, pustite nas da uživamo, jel moguće da vi toliko mrzite? Mislite li da se to ne vidi napolju? - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga