AKTUELNO

Ponovo Mina!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' sa Milanom Miloševićem. Na pauzi emitovanja, tokom reklama, Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić su izašli na svež vazduh sa Magdalenom Milinčić i još par zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Držite se, ja kad sam vas videla sa strane drago mi je što ste zajedno i da ste srećni, držite se šta da vam kažem - rekla je Sandra.
Nemoj mnogo da pokazuješ da se nerviraš - posavetovala ga je Magdalena.
Ma bre, ja ne znam šta hoće ovi ljudi, ne znam kako da se nerviram. Pričaju o devojci koja ima sedamnaest goina, hoće od nje da naprave ku*vetinu, pa nema više ovde je bila jedna i kraj! Kad je priznala svi odmah aplauz! Kad je priznala jedna devojka koju sam ja mnogo voleo nažalost, svi su aplaudirali - vikao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene često pitaju zašto sam hladna, a šta treba da radim, da se nagađam, svađam i njega nerviram - rekla je Milica.
Realno ne mora da odgovora na sve, to što kaže je sasvim dovoljno. Ne moraš da kažeš ono što oni žele da čuju. Ovde ljubavi ne moraš ništa, osim da poštuješ ovu kuću, moraš da odgovaraš na pitanja to da, ali da pričaš šta se njima sviđa, to ne - govorio je Mensur.
Realno ništa ne valja. Ja ga gledam ko boga i onda je to problem, da ga ne gledam tako onda bih bila ovakva i onakva, tako da nikad ništa ne odgovara - dodala je Milica.
Da se razumemo, šta god radili bili najbolji na svetu ne možeš ljudima ugoditi, to je definitivno - rekla je Aleksandra.
Svi su spletkaroši, lažovi, niko ti ovde dobro ne želi. Svi imaju jedan cilj - rekao je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga