AKTUELNO

Ostavio veliki trag!

Poznate ličnosti krenule su da se opraštaju od poznatog voditelja i kompozitora Minje Subote koji je danas preminuo u 82-oj godini nakon bolesti.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Voditeljka Marijana Mićić je podelila Minjinu sliku na društvenoj mreži Instagram i u opisu slike se zahvalila Minji na svemu što je uradio za decu:

- Nijedan Muzicki tobogan nisam propustila da odgledam, nikada. Učestvovala sam u istom mnogo puta sa mojom, tada još uvek, Braća Ribar školom. Minja -moje detinjstvo. Putuj i hvala za sve - pisalo je u Marijaninoj objavi.

Pored Marijane, pop pevačica Jelena Tomašević je takođe podelila sliku sa Minjom:

- Hvala Vam što ste obojili moje detinjstvo najlepšim pesmama i emisijama. Neka Vam je večna slava! Počivajte u miru! - napisala je Jelena u opisu slike.

Emotivnom porukom od slavnog voditelja, oprostio i njegov kolega Ognjen Amidžić koji je dirljivu poruku napisao na svom Tviter profilu:

- Sa Minjom Subotom odlazi veliki deo detinjstva i odrastanja. Sjajno je bilo učiti od njega. Bio je veliki smeker, uvek i do kraja. Hvala i večna slava - napisao je voditelj na Tviteru.

I Nikola Rokvić se oprostio od Minje. On je na Tviteru podelio sliku sa Minjom i napisao sledeće:

- Hvala Vam na svemu! Sećam se kad sam bio dete, uvek kada sam Vas sretao, odisali ste lepim manirima i Gospodstvom! Večna Vam slava! - napisao je Nikola.

Darija Vracevic, Pinkova zvezdica imala je čast da upozna Minju pa je njihovu zajedničku sliku podelila na Instagramu i dirljivim tekstom opisala kolika joj je čast bila kada ga je srela i upoznala:

Autor: N.B.

#Zadruga