AKTUELNO

Ne propustite novu seriju na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Intrigantna, uzbudljiva, napeta – tako bi se mogla u tri reči opisati serija „Pevačica” koja se emituje večeras u 21 čas na TV Pink. Ostvarenje Nataše Drakulić i čuvenog Predraga Gage Antonijevića, a u režiji Miloša Kodema, koje je prema pisanjima medija zasnovano na tragičnoj sudbini pevačice Jelene Marjanović, zaintrigiralo je javnost još kada je najavljeno snimanje, a od večeras će se pred gledaocima TV Pink naći 12 napetih epizoda koje će ih voditi kroz uzbudljivi, ali mračan svet estrade i borbe za uspeh i slavu.

Priča prati mladu muzičku zvezdu u usponu, Ivanu Lazić (Milica Pavlović), koja nakon pobede na muzičkom takmičenju naizgled dobija sve o čemu je ikada sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka (Miloš Timotijević).

Foto: Promo

Foto: Promo

I dok se Ivana svim silama trudi da zaboravi prošlost i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom!

Foto: Promo

Tražeći racionalne odgovore o Ivaninoj smrti, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović), pored policije i inspektora Radeta (Igor Đorđević), radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Ali, tokom istrage, suočava se sa iracionalnim, što dugo neće moći da razume.

Foto: Promo

Serija kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Pored Milice Pavlović, kojoj je ovo glumački debi, Jelene Mur, Miloša Timotijevića, Zlatana Vidovića i Igora Đorđevića, glumačku postavu serije „Pevačica“ čine i Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

Autor: M.Đ.

#Branka Pujić

#Jelena Moor

#Milica Pavlović

#Miloš Kodemo

#Miloš Timotijević

#Nataša Drakulić

#Nataša Ninković

#Nikola Rakočević

#Predrag Gaga Antonijević

#RTV Pink

#Televizija Pink

#pevačica

#serija