AKTUELNO

Au!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, a prvi klip koji su zadrugari pogledali bio je ljubavni klip Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Nisam navikao. Predivan je video. Izazvali smo pažnju i skrenuli na vezu i nas dvoje - pričao je Mensur.
Da li ste spremni do kraja da se borite za ovaj odnos? - pitala je Ivana Šopić.
Apsolutno. Drago mi je, nisam ovo očekivala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da napokon otkad su ušli u vezu, uvek ih rešetaju. Drago mi je da se vidi lepa strana, koju ja vidim uvek. Drago mi je zbog njih dvoje, da imaju podršku - komentarisala je Anđela.
Interesantno je oni se grle i ljube, Irma je utišana. Videli smo i Dalilu, deluje kao da ljubav pobeđuje. Ja sam to zapazio kao da ne obraćaju pažnju - rekao je Miki.
Anđela mi je presimpatična što je ustala da komentariše. Ti ne možeš da se porediš sa ovim parom. Ti i Mateja ste predivan par. Zašto za vas ne govorim ništa ne gativno? Sve dok nešto nije normalno, za mene. Jedno se priča, a drugo se radi. Biću ošta, nemam milosti - odbrusila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite koji je razlog da napada vas, a ne Anđelu i Mateju? - pitala je voditeljka Mensura.
Vidi sebe i svoju egzistenciju, sve vidi u nama. Ona ima neki problem u svojoj glavi, sama sa sobom. Ima neki problem, mislim da ima neki ozbiljan psihički problem. Vidi u svima probloeme. Mislim da ima dosta poroka. Mislim da joj je spržen mozak od stvari koje nisu za televiziju. Meni je stvarno žao zbog nje - rekao je Mesnur.
On to usko povezuje sa Bubom Korelijem, jer sam bivša devojka, a on je dobar sa njim - dobacila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga