AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U novoj emisiji ''Pitam za druga'' na RED televiziji kod Kendija i Ane Radulović gostovala je atraktivna bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić Aleks, koja je iskreno komentarisala brojne aktuelnosti iz ''Zadruge 5'' i razvezala jezik na razne teme.

Foto: RED TV

Aleks je u toku emisiji odgovarala na pitanja sa Instagrama, koje joj je u studio pročitao Kendi, a na samom početku je prokomentarisala navodni abortus svoje nekadašnje rivalke Maje Marinković.

Maju sam srela jednom u ''Narod pita'' kad je bila gost sa Filipom. Da li je ona bila trudna, da l nije, da l je abortirala, mene to ne zanima. Devojka me apsolutno ne interesuje, ona i ja nismo ni u kakvoj svađi. Tako da je ne bih komentarisala - priča Aleks.

Foto: Instagram.com

Kako ti se čini Milica Veselinović i njen odnos sa Mensurom? - glasilo je naredni pitanje.

Meni je to bilo urnebesno. Rekla je da ulazi kako bi pokazala da nisu sve devojke kao Mina Vrbaški, a Mina ispade gospođa za nju. Mina jeste stvarno imala tu turbulentnu prošlost, ali ima lepo ponašanje. Milica je mlada, ima 17 godina. Možda je Mensur njena karta za opstanak. Katastrofa mi je što je treći dan imala seksualni odnos, to nije smela sebi da dozvoli. Ali šta da se radi, grešimo svi, smatram da ona nije pravi izbor za Mensura, više mi je to rijaliti - rekla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je najbolji frajer ove sezone?

Svi hvale ovog Marka, on lepo izgleda. Slovenac, šta je on glumac? Nema veze, lepo izgleda dečko. Simpatičan je fizički, i Mensur takođe lepo izgleda. Ali bitnija je hemija, ne izgled - zaključila je Aleksandra.

Na šta si potrošila novac od rijalitija i šta ti je mama zamerila?

Uplatila sam auto-školu. Položila sam testove, idem na časove vožnje. Kupujem auto, smartić. Majci sam dala nešto novca, za kuću sam kupila neke stvari i tako. Mama mi zamera što sam bila previše naivna i dobra, što sam praštala nekim ljudima koji su me vređali i ispala budala. Najponosnija je na moju borbenu stranu - kaže Aleks.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Aleksandra Nikolić