AKTUELNO

Hoće li joj ovo oprostiti?

Nakon treće pauze za reklame, voditelj Milan Milošević dao je reč Tanji Jovićević na večerašnjim "Nominacijama", kako bi dala svoj glas Viktoriji Mitrović ili Janjušu.

Meni su učili u "Zadruzi 1" da komentarišem stvari koje se dešavaju ovde. Ja sam primetila da je Viki izazvala pometnju. Pozitivnu pometnju muškog dela kuće, ali je postala simpatična i ženskom delu. Vrlo je iskrena. Kad budeš htela da kažeš istinu o svom životu, ti ćeš je reći. Ja ću reći da si simpatična, interesantno se izražavaš, neobična si persona. Ja se uglavnom družim sa muškim svetom, ali sam prava žena. Ja uvek navijam za muški svet, ali to nije loše za ženski svet, nego će ženama tako biti lakše. TI si vrlo interesantna, znaš gde se nalaziš, svesna si gde si i odlično plivaš u ovim vodama - krenula je Tanja, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Janjuša tiče, ja moram da budem pristrasna. Energetski me sada podseća na Janjuša iz prve sezone. I on je bio deo naše "Pacovske družine". Interesantan je, duhovit, inteligentan. Ja se sećam te "Zadruge 1", dok se on nije promenio, ali ja ne ulazim u to. Nikakav savet u životu mu nisam dala. Kad moji drugari krenu u lov, ja mogu samo da se povučem. Sve mi više lični na starog Janjuša. Viki, izvini, Janjuš mi je bliži srcu, šaljem tebe - zaključila je pevačica, a potom je ustala Lorna Pratnemer:
Ovo je za mene mnogo teža nominacija nego Starko i Manija, ovaj Marko i Stanija. I sa Viki i sa Janjušem imam isti odnos. Slažem se sa svima koji su rekli da je Janjuš jedan od zabavnijih. Viki ima podršku kao žena od mene. Izvini, Janjuše, ali tebe šaljem - istakla je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Lorne, ustala je Marijana Zonjić.

Jasna je situacija. Tako da, smešne su mi ove nominacije kako pričaju o njemu tako, a onda svi trče kod njega. A čuvaju ovu Violetu, Viki, svastiku... Ja Janjuša poznajem 5 godina, upoznali smo se u jednom lokalu, bio mi je antipatičan. Sad ništa strašno ne radi, a napadate ga, a niste dok je bio oženjen. Ima čovek pravo da se sprda i zeza, kao što i mi imamo svoje pravo. Ja o njemu imam super mišljenje. U trojci sam ga napadala zbog Maje, jer sam nju uvek branila. Napolju se nismo čuli i videli. Kad sam ušla ovde rekla sam da neću da imam drugarice. Meni su drugarice zakuvale dosta toga u rijalitiju. Shvatila sam kad sam popričala sa njim da nemamo problem. Jedna od najdražih osoba mi je bode. Brižan je, dobar i fin. Mi vrlo dobro znamo kakav je naš odnos - istakla je Marijana, pa prešla na Viki:
Viki je skakala svaki put kad se pomene moje ime. Desio se sukob oko posteljine, ne znam iz kog razloga. Onda sam shvatila da je to zbog Janjuša i njihovog odnosa napolju. Udaljila sam se od nje, ali gledam je ovako sa strane i rekla sam: "Bože, na kraju ću da je zgotivim". Ona je štetna samo za sebe, a dobra za druge. Tako može samo sebi da naudi. Legendica si. Ali ipak ću da sačuvam Jaška - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.