AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Došao je trenutak na "Nominacijama" koji su svi čekali - nominacija Filipa Cara. Svi su želeli da čuju kakvo će izlaganje imati o Janjuša, koji se večeras nalazi nasuprot Viktorije Mitrović.

Evo ja ću krenuti od Viktorije. Draga mi je, simpatična, biće ona dugo ovde, pa će da vidi kako funkcioniše ovde. Da pričam o Onlifensu, malo mi je vulgarno to, ja dolazim iz male sredine. Može novac da se zaradi na stotinu drugih načina. Neke stvari koje Viki radi ovde, to je kao neka njena maska. Ne da se folira, nego da neke stvari i koje kaže, ja mislim da je ona moralnija od ovih devojaka ovde. Čim ona toliko potencira taj s*ks, znaš kako kažu, pas koji laje ne ujeda. Nije ona loša toliko koliko sebe predstavlja. Draga mi stvarno. Vidim da nije alava, da nije škrta, da je neko ko hoće da podeli sa drugima. Dobra je za ovaj projekat, može da pruži puno. I ona je rekla da mene gotivi, stvarno je okej prema meni. Imam stvarno dobro mišljenje, to je to - krenuo je Car, pa prešao na Janjuša:

Foto: TV Pink Printscreen

On je jedini čovek u kući sa kojim nemam komunikaciju, mada se nasmejemo često forama, ja njegovim, on mojim. Imamo neki neobičan kontakt. Vrlo smo slični, impulsivni smo. Sličnog smo karaktera, mada nećemo neke stvari nikada oprostiti jedan drugom - pričao je Car.
Nadam se da niste baš u svemu slični - ubacila se Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaćemo tu o tom odnosu, vodiće se polemike, ne bih voleo da ulazim u veće konflikte sa njim. I ovo što je bilo, bilo je previše. Evo, nek se meni desi sve što ja želim njemu. Šta je bilo, bilo je, generalno nemam loše mišljenje o njemu. Zlo mu ne želim. Malo sam u nebranom grožđu sad da pričam o našem odnosu - govorio je Car.
Ne verujem šta pričaš. pre tri noći si hteo da ga šamaraš! - ubacio se Lepi Mića.
Pa impulsivan sam. Ja često govorim dvosmisleno, nekad ubodem, nekad ne. Slušam šta pričate, komentarišete čoveka od 36 godina kao da je retardiran, kao ove sezone si mi top. Ili me voliš ili me ne voliš. Što se ove nominacije tiče, sa Viki stvarno imam dobar odnos, ona ima tu simpatičnost i dragost, da i ono loše što radi, ljudi će naći opravdanje. Pazi samo da ne budeš etiketirana loše. Neke stvari zadrži za sebe. Janjuša nikad nisam poslao u izolaciju. On je mene poslao više od jedanput. Ja njega nisam nijednom, neću ga poslati ni sada, koliko god to nekome bude smešno i suludo. Ali ja sam sa tim čovekom proveo preko 9 meseci zajedno. Koliko god proveo vremena sa Viki, ne mogu da pošaljem sa Janjuša - rekao je Car i šokirao sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzeo mu je devojku, a ne može da ga nominuje - nasmejao se Miki Đuričić.
Ja sam prestao da slušam kad je počeo da ga hvali. Promeniće mišljenje ako uđe Maja - istakao je Dejan Dragojević.
Ja sam u rijalitijima 10 godina. Ovo licemerstvo i ovaj bezobrazluk nisam video. Car je pre 2 dana ponizio Janjuša i izvređao kao niko do sad. Niko nikada nije rekao sa toliko žara: "Čekam te na volej, glavu ću da ti slomim". Ja se sa Janjušem toliko svađam, ali nemam taj naboj. Vas dvojica zaslužujete istu devojku i isto ovo. A Janjuš ćuti kao p*čka! - ustao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.