AKTUELNO

Hit!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković i ovog subotnjeg popodneva ugostiila je svom studiju dobro poznata imena domaće javne scene: pevačicu Radu Manojlović, pobednicu "Zadruge 4Nadicu Zeljković, voditelja i glumca Dragana Marinkovića Macu, mladu političarku Milicu Đurđević, plesača i koreografa Ivana Mileusnića, kao i Jovanu Jeremić, novo lice TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Manojlovićeva se tokom svog gostovanja, dotakla veze sa pevačem Harisom Berkovićem, a sada se priseća jedne anegdote sa početka njihove romanse.

Ja pričam iz svog iskustva, imam tu neku malu dozu ludila, kako bih mu ostala u malom mozgu posebna i kao neku za koju će znati da nijedna druga neće uraditi... Vraćaš me u daleku 2016. Dopisivali smo se tokom noći, slali smo pesme koje volimo da slušamo, meni samo tako dođe, pevam ja njemu nešto, pa on meni, a onda ja sednem u autu i on ne zna da sam ja u kolima, i tako šaljemo i dalje glasovne poruke, a ja već vozim za Bosnu. I onda mu pošaljem kako pevam "Otvori mi svoja vrata", a ja na vratima – priča ushićeno Rada, pa dodaje:
Nikad ga nisam kontrolisala, u smislu da banem nenajavljeno, nisam to radila, ali to su neke stvari koje ako osetiš da je to osoba koja tebi zaokupira pažnju i misli, a i ti njemu, onda moraš da pokazeš da ti je malo više stalo od prostog dopisivanja – kaže pevačica u emisiji "Magazin In".

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

Autor: P.R.

#Haris Berković

#Rada Manojlović