AKTUELNO

Njegova strana priče!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružio Marko Janjušević. On će progovoriti o odnosima sa zadrugarkama, ali i oktriti da li je neka posebna za njega. Takođe će pričati i o žestokom sukobu sa Filipom Carem, koji se dogodio u nedelji iza nas.

Imao si ozbiljan haos sa Carem. Da li ste konačno rekli jedan drugom sve, bez guranja pod tepih? - pitao je Darko Tanasijević.
Videćemo, šta je tačno, šta nije. Dosta njih bi da ja askačem na njega. Ulazim spremniji, treba da se vijam sa njim po ceo dan, ne pada mi na pamet. Ja sam rekao kad me nije poslao u nominaciji, da vidim po njemu, često prođemo, pogledamo se. Vidim da mu nedostaje druženje sa mnom, jer kad smo izašli dosta smo vremena provodili zajedno. Ja znam kad je ironičan, kad nije irnoičan. Znao sam da me neće poslati. On pokušava da ublaži sve to. Meni je sve jasno. Oni su jednostavno i prošle godine bili dosta bliski - pričao je Marko.
Šta ćemo sa pričama ko je koga izdržavao napolju? Ko je kupio dve majice? - pitao je Darko.
Car kad ima novac on stvarno ne žali. On voli da troši, nije uopšte stipsa. Ne mogu da pričam nešto što nije. Glavni problem je situacija između nas. Naknadno dolazi ko će koga više da ponizi. Ja sam se sa njim družio kad sam izašao i onda sam rekao jedan jedini uslov koji nisam hteo da se desi, ta situacija se desila. Mi smo zajedno u kući, etno selo, da se ne dolazi zbog nekog mog bliskog. Kad sam otišao u Crnu Goru javljeno mi je da dolazi i da se tu dešava svašta, ja sam se samo distancirao. Ja sam se samo povukao. Da mi je stalo ne znam ni ja koliko, nije - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Burno je bilo na nominacijama, Dejan Dragojević ti je žestoko odbrusio - dodao je voditelj.
Igrači koji ne znaju šta će da rade, samo se previjaju po krevetu. Samo napadaju ljude i provociraju. Jako je ružno. Moje dete je toliko obezbeđeno. Njena baba, mama i ja. Ima sve što poželi. Jedna dlaka sa glave mojoj Kruni ne fali. Onda dođe neko i kaže ti si beskućnik. Moja ćerka ima krov nad glavom i sve što može da poželi, Izbegavam konflikte, baš da me neko ne isprovocira. Treba neko od jedne ljige od čoveka da me isprovocira. Ja to ne želim da radim. Pričao sam da svako ima pravo svašta da kaže. Većina njih komentariše da kako ona okom, on skokom. Mislim da se on ne druži ni sa kim, da je samo pored Dalile. Više gotivim Dalilu, nego njega. Ovakav isti odnos je bio i u "Zadruzi 3". Mislim da tako i napolju funkcionišu. Kako ona kaže, tako bude - pričao je Janjuš.
Šta ćemo sa tvojim ljubavnim životom? - pitao je Darko Tanasijević.
Po prvi put, ulazim kao u rijaliti šou. Mogu da obećam samo rijaliti šou. Zanimljive stvari, gde će da se vrti nešto što je interesantno. Ja nikad više neću dozvoliti da dođe do ljubavnom života, kao što je bio. Ako osetim da nešto klima, ja moram da se povučem iz svakog odnosa, koji bude bio. Biću iskren, koliko sam pogrešio zadnje dve godine, sramota me je bilo gde god dođem. Mnogo njih me voli i sad treba da sedim sa njima, sramota me kad me pitaju šta se desilo. Zbog Krune sam rekao da neću imati se*sualne odnose. Treba da dođem u situaciju da mi se nešto desi i da se suzdržavam, ne mogu. Ovo je moj najveći izazov, gde ću da izdominiram. Baš me privlači Deniz. Ima veće noge od mene, ima kuk do mojih rebara. Ne znam kako je imati se*s sa devojkom koja je dva osam. Moj jedini cilj je da ispunim šta sam zacrtao. Svi su klimali glavom. Kad sam ulazio bivša žena mi je rekla, sa njom sam ostao u dobrim odnosima. Dao sam joj još jednu šansu, pa ćemo da vidimo. Rekla mi je samo da ne dozvolim šta sam dozvolio, nemoj slučajno da se kuneš u Krunu, svađe i ostalo šta si radio. Prijateljski mi je rekla - otkrio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga