AKTUELNO

Njena priča ledi krv u žilama!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Nakon bolne ispovesti Viktorije Mitorović, voditelj Milan Milošević dao je priliku zadrugarima da prokomentarišu i iznesu svoj stav, povodom jezivih detalja koji su imali prilike da čuju. Voditelj je postavio još nekoliko pitanja Viktoriji.

Da li je tvoja majka saznala? Kad je tvoja majka saznala? Majka je živela u inostranstvu? - pitao je Milan Miloešvić.
Ja ne znam ni ko je njoj to javio. Mogu da ispričam svaki detalj koji se desio sa čovek, ali se ne sećam sa njom. Od mog oca rođenda tetka živi u selu, verovatno je saznao, pa došao. Baba i deda su me poslali na raspust, ali mi je predložio da ostanem da živim. Pojurila sam za očinskom ljubavlju. Sa mnom tako skrhanom je mogao da kontroliše. Majka mi i dan danas naziva kurvom što se borim za svoje dete i nisam g aostavila. Što sam došla kod njenih roditelja, sa kojima ne priča. Ne zbog muža, nego što imam dete. Videla sam je pre par meseci, imali smo neku zajedničku svadbu. Nije htela da uđe, ne zato što je žao, nego jer je isfrustrirana. Ušla je i počela da me ogovara, htela je da se posvađa sa mnom. Verovatno joj je bilo krivo što živim sa njenim roditeljima, a ona ne priča sa njima, jer je bio preči muškarac od mene - govorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si imala kad te je majka ostavila? - pitao je voditelj.
Ja ne znam tačno. Godinama živim tako što čujem kad se neka teme potegne. Kako je upoznala njega, ostavila mene. Došao je moj otac, njegova sestra rođena, malo me je čuvala, ostala je trudna i njen muž nije hteo. Šetali su me, obišla sma pola Srbije, dok nisam došla dok treba. Spavala sma po kafanama na stolovima. Dolazila je dok sam bila manja, kad je slava, najede se i ode - rekla je ona.
Da li je istina da je tvoj otac se borio samo kako bi naplatio odštetu od popa? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Da. Nisma je pokrenula u Srbiji. Imala sam pravo na parnični postupak, ali nisam pokrenula. Ja sam naslutila da će doći do toga, ali bilo je aksno jer sma okrenula leđa babi i dedi. Pustili su me da se uverim, a mene je posle bil sramota da im se javim. Moj deda je pored svoj dece najviše vezan za mene i moje dete ispričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.

#Zadruga