AKTUELNO

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Ami G Show“ je na programu TV Pink i večeras u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa.

Kao što ste navikli, Ognjen Amidžić će ugostiti aktuelnu ekipu – u studio dolaze rijaliti učesnica Maca Diskrecija, kao i bivši učesnici „Zadruge“ Bora Santana, Maja Marinković i Nenad Aleksić Ša.

Iako nije učesnica „Zadruge 5“, Maja Marinković je tema u Beloj kući, s obzirom na to da su trenutnotamo njeni bivši partneri Marko Janjušević Janjuš i Filip Car. Majin i Janjušev turbulentan odnos gledaocisu imali priliku da prate u prethodne dve sezone najgledanijeg rijalitija, a definitivno je završen nakon„Zadruge 4“. Zatim je Maja započela prijateljstvo, a zatim i ljubavnu vezu sa Carem, sa kojim je Janjuš prekinuo kontakt upravo zbog toga. Ipak, budući da je Car ušao u rijaliti, odnos sa Majom ostao je na pauzi, a šta o svemu tome ima da kaže Marinkovićeva, saznaćete u emisiji „Ami G Show“. Maja će se osvrnuti na Carevo učešće, a prokomentarisaće i Janjuševo flertovanje sa većinom žena i kući, i bliza kodnos sa njenom nekada najboljom drugaricom Marijanom Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen, RED Tv Printscreen

Jedan od najkomentarisanjih učesnika „Zadruge“ svakako je Nenad Aleksić Ša, koji se u četvrtoj sezoni zaljubio u Taru Simov i javno ostavio suprugu Ivanu. Međutim, ni njihova veza nije potrajala, a nakon burnog rastanka uspeli su da izglade odnos i ostanu u korektnim odnosima. Ša je nedavno objavio ipesmu „April“ posvećenu Tari, a kako on komentariša ovaj odnos, da li je uspeo da preboli raskid i da li ova pesma znači da je spreman da nastavi dalje, Ša otkriva kod Ognjena.

Foto: RED TV Printscreen, Instagram/tarasimov

U studio stiže i nekadašnji ljubavni par iz „Zadruge 1“ – Bora Santana i Maca Diskrecija. I dok će Bora govoriti o budućim planovima, odnosu sa Milicom Kemez, ali i aktuelnim učesnicima „Zadruge 5“, Maca Diskrecija će govoriti o svom nalogu na čuvenom sajtu Only Fans i koliko zarađuje od ovog sve unosnijeg biznisa.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Kao i do sada, očekuju vas igrice i ludi izazovi na koje će Ognjen staviti goste, zato ne propustite još jedno izdanje emisije „Ami G Show“ večeras od 22 časa na TV Pink.

Foto: Ami G Show/Marija Timotijević

Autor: pink.rs

#Amidži Šou

#Bora Santana

#Filip Car

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Milica Kemez

#Nenad Aleksić Ša

#Ognjen Amidžić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Tara Simov

#Zadruga