AKTUELNO

One se ne ustručavaju da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podele fotografije sa plaže.

Mnoge poznate dame sa ovih prostora vredno vežbaju i redovne su u teretani tokom cele godine. Baš zato većina njih jedva dočeka da se skine u kupaći kostim i sa ponosom pokažu plod svog truda i vitke, izvajane noge.

Svojim fotkama sa plaže mnoge ostavljaju bez daha, a dobijaju i mnogo lajkova i pozitivnih komentara na račun izgleda.

Jedna od takvih dama je Emina Jahović koja je priznala da bez sporta ne bi mogla da zamisli svoj život. Baš zato Emina izgleda sjajno u kupaćem kostimu i ima noge na kojima bi mogle da joj pozavide mnoge.

Jedna od najpoznatijih srpskih manekenki ima savršenu liniju. Sofija Milošević nedavno je priznala da je u detinjstvu bila veoma mršava i da su je zbog toga zezali u školi, a danas zahvaljujući vitkoj liniji zarađuje jako dobro i ima karijeru za poželeti.

Još jedna atraktivna manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar može se pohvaliti savršenom linijom. Osim što je jedna od najlepših srpkinja, Nina je u top formi i zbog toga joj savršeno stoji kupaći kostim kao i kratke haljinice i šortsevi.

Jedna od najzgodnijih pevačica sa domaće estrade svakako je Katarina Ostojić Kaja. I ona sa svojim fanovima često objavljuje fotografije i snimke iz teretane, a kad dođe letnji period, muškom delu njenih fanova, omiljene su upravo one fotke u kupaćem kostimu. Kaja ima duge i zgodne noge, a s obzirom na to da naporno trenira, od nje ništa manje i ne treba očekivati.

Atraktivna pevačica Edita Aradinović važi za "džepnu veneru". Zgodna Ministarka ima savršene noge i baš zato joj kupaći kostim savršeno stoji.

Foto: Instagram

Lepo lice Televizije Pink svi znate, a malo ko zna da je Tijana Savić jako zgodna i da ima liniju za poželeti. Ona se može pohvaliti trbušnjacima, kao i vitkim i dugim nogama.

Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih tinejdžerki Anastasija Ražnatović, od mame Svetlane Cece Ražnatović nasledila je lepotu, ali i vitku liniju.

Foto: Instagram

Još jedna atraktivna voditeljka Televizije Pink koja ne ističe često svoju figuru u prvi plan je i Marija Egelja. Marija se može pohvaliti osim savršenim osmehom isto tako savršenim nogama i vitkom linijom.

Foto: Instagram

Još jedna "džepna venera" na domaćoj estradi je i Sandra Afrika. Ona ima guzu za poželeti i noge na kojim bi mogle da joj pozavide mnoge dame.

Foto: Instagram

A vi pogledajte sve ove dame, pa sami procenite koja od njih ima najlepše noge.

Autor: J. V.

#Anastasija Ražnatović

#Edita Aradinović

#Kaja Ostojić

#Marija Egelja

#Nina Seničar

#Sandra Afrika

'