AKTUELNO

Maja Marinković sinoć je, po prvi put javno, u emisiji Ognjena Amidžića ponosno govorila o svojoj emotivnoj vezi s Filipom Carom, dok se on iste noći tokom žurke strastveno ljubio s pevačicom Sandrom Čaprić.

Naime, Filip i Sandra se već danima ne razdvajaju, što su primetili i ostali zadrugari. Ovonedeljni vođa Bane Čolak postavio ih je za potrčke, a boravak u izolaciji ih je, po svemu sudeći, dodatno zbližio. Sinoć nisu mogli da se iskontrolišu, pa su se posle žurke prepustili strastima, te su u zajedničkoj postelji potpuno transparentno pali vreli poljupci.

Sve ovo neprijatno je iznenadilo Maju, kojoj se od jutros, zbog novonastale situacije, usijao telefon. Mi smo je kontaktirali ovim povodom, a ona nije krila da je iznenađena Filipovim postupkom.

Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj sa njim. Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu. U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja defitnivino više nemamo šta da tražimo zajedno - zaključila je Maja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Filip Car

#Maja Marinković

#Sandra Čaprić