AKTUELNO

Najavio još eskluzivnih priča!

Stefan Mihić je odlučio da danas zadrugarima koji su sedeli za crnim stolom ispriča neke od dogodovština iz perioda kad je živeo u Dubaiju. Između ostalog, ispričao je i svoje iskustvom sa Maradonom.

Foto: Jelena Simonović

Došao Maradona, a moja drugarica Amanda, napucana, znaš kakva p*čka... Ovako je Maradona završio na sudu zbog nepoznavanja engleskog. Mi imamo procenat od prodaje, a ona mu pokazuje kao šampanjac, a cena je 240.000 evra. A on nije imao tad para. Videla je Maradonu u separeu, mislila je ako ne plati Maradona, platiće ovaj lokalac moćni sa kojim je bio. Žurka se završava, svi se napili... Dolazi račun, sve okej, ona traži napojnicu, on nije znao o čemu se radi. Pogleda račun, milion nešto dirhama, to je 250 hiljada evra, nisu hteli da plate. Maradona je tad bio bankrot. Došla policija, hoće da uhapse, tamo ne j*bu živu silu. Išli na sud, pošto je taj lokalac bio ozbiljna njuška, ima 4 ili 5 hotela, presuda je bila da plate po nabavnoj ceni. Taj lokalac je na kraju platio, 30 posto takse, pa nabavna cena - pričao je Stefan.

Foto: Tanjug AP

Potom je ispričao priču o svom iskustvu sa Rafalom Ravenom, za koju je mislio da je prostitutka.

Da ti pričam o Burdž al Arabu, sa princom Fredom, glavnim princom, da znaš šta se desilo na after partiju... Gledaoci, kucajte na Internetu, zove se devojka Rafaela Ravena, brazilska Plejboj zečica, koju sam upoznao na afterpartiju. U Dubaiju rade sva mesta do 4, postoje neka samo u luci koja rade duže do 7, afteri, samo 2 mesta. Tamo ako ti priđe neka riba, to znači da moraš da platiš. Ja sam imao samo 50 evra, a tad sam živeo u nekom apartmanu gde neće k*rve da prime. I kaže ona meni, ja joj rekao: "Imam samo za taksi, nemam za više". Ona kaže: "Nema potrebe, ti se meni sviđaš" - pričao je Mihić, a zatim rekao zadrugarima da će ispričati još priča kad bude imao publiku koja će hteti da ih sluša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.