AKTUELNO

Haos!

Nakon što su se zadrugari podelili u pet ekipa sa po 10 članova i saznali šta je današnja igra, otišli su do bazena, gde će se takmičenje i održati. Podsetimo, zadrugari danas moraju da razvezuju čvorove zatvorenih očiju, a čvorove zavezuju članovi protivničkih ekipa. Ekipa koja najbrže razveže čvorove je pobednička.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva na redu bila je ekipa Dalile Dragojević, koju osim nje čine i Dejan Dragojević, Fran Pujas, Sandra Rešić, Ante Baždarić, Davor Lazić, Petar Vasić, Ana Spasojević, MC Aleks i Olga Martinić. Oni su uspeli da vrlo brzo razvežu čvorove.

Sledeća je bila ekipa Dina Dizdarevića, koju čine Mateja Matijević, Anđela Đuričić, Filip Car, Sandra Čaprić, Ademir Peleš, Marijana Zonjić, Nevena Savić, Tanja Jovićević i Stefan Krstović. Fran Pujas je predložio da ovoj ekipi čvorove zaveže Ante Baždarić, koji dolazi sa primorja. I ova ekipa je brzo razvezala svoje čvorove.

Treća ekipa bila je ekipa Aleksandre Kostadinović, koju čine Đole Kralj, Bane Čolak, Stefan Mihić, Aleksandar Bogunović Zverka, Vanja Rašova, Sanja Grujić, Martina Petrović, Deniz Dejm i Milana Šarac Mima. Ovoj ekipi je čvorove vezivao Mensur, koji se potrudi da im što više oteža zadatak. zbog čega su oni imali poteškoća.

Kapiten sledeće ekipe bio je Mensur Ajdarpašić, a njeni članovi Milica Veselinović, Stanija Dobrojević, MC Isko, Sandi Kojić, Aleksandra Subotić, Magdalena Milinčić, Lorna Pratnamer, Olja Vampirica i Emilija Velemir. Stanija se nije potrudila kao ostali zadrugari, a i ova ekipa je bila brza u razvezivanju.

Kapiten poslednje ekipe je bila Irma Sejranić, a članovi Marko Osmakčić, Ivan Radosavljević Beli, MC Damiro, Viktorija Mitrović, Bane Đokić, Sandra Bakša, Mia Jovanović, Miki Đuričić i Svetislav Stevanović Limeni.

Vi ste se baš posvetili. Što veže Mensur, kad je bio u prošloj ekipi? Nikad ovoliko ljudi nije vezivalo - bunila se Irma.
Mi smo posvećeni - odgovorila je Milica.

Na samom kraju igre došlo je do nove tenzije između Ivana Radosavljevića i Djeana Dragojevića, a obezbeđenje je trenutno u Beloj kući.

Autor: M. P.